It’s a lot

Hej! Hej hej hej hemskt mycket hej. 

De senaste veckorna har varit fullstĂ€ndigt kaotiska och runnit ivĂ€g sanslöst fort. PĂ„ det bĂ€sta av sĂ€tt! Men Ă€ndĂ„. Har extremt mycket att stĂ„ i och varför ska jag berĂ€tta för er. Tids nog. Jag och Flugan har sĂ„ mycket roliga saker pĂ„ g och trots att vi har M Y C K E T i skolan nu sĂ„ kĂ€nns det verkligen att saker och ting Ă€r pĂ„ upphĂ€llningen inför aspiranten. Mycket övningar, en uppsats att skriva och i allmĂ€nhet rĂ€tt sĂ„ tunga kurser Ă€r det kvar. Men om ganska precis 3 mĂ„nader Ă€r det klart! KĂ€nns helt galet. Tiden har gĂ„tt sĂ„ fort, i vanlig ordning. 

Just denna helg vilar Flugis efter en intensiv vecka. Hon Ă€r i superform fĂ„r jag Ă€ndĂ„ sĂ€ga, trots alla microvilor som blivit sedan i julas pga sĂ„rskador, Corona, fullstĂ€ndig motivationsbrist mm mm. Just nu kĂ€nns det dock roligare Ă€n nĂ„gonsin med ridningen och hon Ă€r sĂ„ fantastiskt fin. SĂ„ rolig att jobba med precis varenda dag ❀
Hade tĂ€nkt Ă„ka ivĂ€g pĂ„ en p&j i början av april men det verkar som om vi fĂ„r hĂ„lla oss hemma ett tag till nu med alla virus och elĂ€nden dĂ€r ute. NĂ„vĂ€l. Har ju sagt det tidigare: Flugan och jag ska hĂ€nga ihop livet ut och tĂ€vlingar lĂ€r det bli fler av, sĂ„ vi har ingen stress utan gör det bĂ€sta av all extra trĂ€ningstid vi fĂ„tt đŸ„° 

Kanske borde anvĂ€nda trĂ€ningstiden till att öva konster pĂ„ alla 4 ben istĂ€llet för 2... 😅
(null)

Hoppas ni har en kanonhelg, det kan jag lova er att jag haft hittills och planerar att fortsĂ€tta söndagen i samma anda. Hej svejs! 
manda Carlsson:

Hej Danai!
Trogen följare hos dig hÀr.. jag tÀnkte bara höra med dig, snart Àr det dags för mig att Äka ner till prövningen för polis utbildningen. Har du nÄgra tips sÄhÀr att dela med dig av? Du fÄr gÀrna svara pÄ min mail dÀr om du vill.
Jag googlar och lÀser runt om folks erfarenheter och mÀrker att det Àr vÀldigt delade meningar om hur dagen Àr. Jag har trÀnat pÄ lite talserier och kartongvikning pÄ diverse hemsidor samt försöker rannsaka och fundera över mig sjÀlv som person inför psykologen. NÄgra allmÀnna tips eller heads up du vill dela med dig av?
Du kmr bli grym nÀr du kmr ut ! :) <3

Kommentera inlÀgget hÀr: