Livsuppdatering igen

Jag tror de flesta av er som kikar in hÀr Àven fÀljer mig pÄ instagram? IsÄfall har det förmodligen inte undgÄtt sÀrskilt mÄnga att vi hittade tvÄ frakturer pÄ griffelbenet pÄ Flugis hos veterinÀren förra veckan. Flrmodligen uppstod de samtidigt som sÄrskadan i sliutet av januari. Med andra ord en skada med relativt bra prognos Àven om den tar lite tid att lÀka. FÄr rida som vanligt om Àn inte pÄ hÄrda underlag och pÄ sÄ raka spÄr som möjligt, och sÄ ska hon vara lindad iprincip 24/7 för att hÄlla benet stabilt. 
 
Red faktiskt inte pÄ hela förra veckan för jag var sÄ fruktansvÀrt omotiverad. Riktig mental kÀftsmÀll att det liksom inte spelar nÄgon roll hur noggrann jag Àr utan skador som dessa kan dyka upp ÀndÄ och det Àr bara att gilla lÀget. Men i mÄndags var jag back in the saddle och tur var vÀl det för Flugan bjuder som vanligt upp till dans och presterar hur fint som helst. SÄ lÀnge hon Àr lindad under ridpassen kÀnner jag absolut ingen ojÀmnhet överhuvudtaget vilket kÀnns himla skönt. Förmodligen var det ocksÄ dÀrför jag inte mÀrkte att hon var knackig direkt efter skadan eftersom jag till en början red henne med lindor pga sÄrskadan och sedan successivt bytte till skydd. 
 
 
NĂ„vĂ€l. Underbart att vara tillbaka i sadeln igen och underbart att hon faktiskt kĂ€nns sĂ„ frĂ€sch nu nĂ€r hon fĂ„r ha sina lindor som stöd för benet. Jag tror aldrig att jag haft en hĂ€st som gör mig sĂ„ glad och som jag tycker Ă€r sĂ„ ofantligt rolig att hoppa upp pĂ„ varenda dag. Är sĂ„ glad för henne och allt hon tillför genom sin blotta existens ❀❀