'rona in the house.

Godafton pÄ er!
Första inlĂ€gget för 2021 och jag gĂ„r in pĂ„ 11:e Ă„ret med blogg. Numer uppdateras det inte sĂ€rskilt fltigt och Instagram har tagit över en hel del av uppmĂ€rksamheten. Men den finns kvar, min lilla blogg. Är glad över att kunna gĂ„ in hĂ€r och skriva av mig lika mycket nu som dĂ„. 
 
Mina sista dagar under 2020 och mina första dagar (kanske veckor) under 2021 spenderas innanför mina lĂ€genhetsvĂ€ggar hĂ€r i Hörby. Jag och hela min familj har nĂ€mligen testats positiva för Corona och dĂ€rmed Ă€r jag super-isolerad-de-lux, bannlyst frĂ„n stallet pĂ„ obestĂ€md framtid, trĂ€ningen för Ankarcrona instĂ€lld - the works. NyĂ„r spenderade jag ensam med katterna och ett strategi-sĂ€llskapsspel. Ja, ni hör ju. 
Jag testade mig negativt innan jag trÀffade familjen pÄ julafton, men tydligen var det inte tillrÀckligt. FruktansvÀrd kÀnsla verkligen.
 
 
NĂ„vĂ€l, förutom att jag sovit ikapp de senaste 3 veckornas konstanta sömnbrist (har verkligen haft sĂ„Ă„Ă„ mycket stress i kroppen, vet inte varför men magkĂ€nslan ljuger vĂ€l aldrig antar jag?) ligger jag ocksĂ„ vĂ€ldigt vĂ€l i fas med plugget eftersom jag har ABSOLUT INGENTING ANNAT att göra, haha.... Inget ont som inte för gott med sig, eller vad sĂ€ger man? 
 
AngÄende allt annat: ja, jag och Sebbe har alltsÄ flyttat isÀr.
Jag kommer att bli kvar i vÄr lÀgenhet i Hörby eftersom jag trots allt trivs bra hÀr, Flugan har det magiskt bra dÀr vi stÄr nu och jag vet Ànnu inte exakt var min aspirant blir. Av alla stÀllen som Àr 65-70 mil bort frÄn Dalarna sÄ Àr ju detta ÀndÄ den tryggaste plats jag har. Ni vet ju hur viktigt det Àr för mig att mÄ bra dÀr jag bor och i den hÀr lilla lyan mÄr jag trots allt bra. Min lilla plats pÄ jorden.
 
 
 
 
 
Ja, vad ska man sĂ€ga hörrni? Vid det hĂ€r laget kĂ€nns det kanske uttjatat men jag tror stenhĂ„rt pĂ„ att vid vilken given tid som helst i livet sĂ„ Ă€r man precis dĂ€r man ska vara. Det blir som det Ă€r tĂ€nkt, helt enkelt. 2021 mĂ„ börja lite svajigt men jag kĂ€nner Ă€rligt talat first and foremost att jag har sĂ„ ofantligt mycket att se fram emot detta kommande Ă„r! Min sista PHS-termin. TĂ€vlingar. Aspirant. Förhoppningsvis en anstĂ€llning vid Polismyndigheten om ett knappt Ă„r. Att utvecklas med Flugan. Ja, jag lĂ€ngtar! 


Kommentera inlÀgget hÀr: