Pluggilugg

ÅRETS FÖRSTA MÅNDAG, SOLEN SKINER och det Ă€r TENTAVECKA!!!
Pratade med 1177 igĂ„r och tydligen Ă€r jag inte smittsam lĂ€ngre men jag hĂ„ller mig hemma Ă€ven idag för sĂ€kerhets skull. IstĂ€llet har nĂ„gra klasskompisar tagit sig hit för tentaplugg. Är riktigt omotiverad för tillfĂ€llet sĂ„ det Ă€r gött att snacka sig igenom krĂ„nglig lagstiftning och meckiga case.Avsnitten vi tentar av just nu Ă€r ocksĂ„ rĂ€tt tunga (vĂ„ld i nĂ€ra relationer, vĂ„ld mot barn, hedersrelaterat vĂ„ld etc) sĂ„ det Ă€r skönt att inte sitta helt ensam med de ibland helt galna (men verkliga) case vi jobbar med.
Har aldrig haft nÄgonting emot att plugga pÄ distans tidigare men att lÀsa PHS helt pÄ distans hade jag inte klarat av. Det Àr en utbildning som krÀver sÄ enormt mycket nÀrvaro och intresse och tempot Àr sÄ pass högt sÄ jag hade tyckt att det var svÄrt att verkligen förstÄ allting vi lÀser och dess praktiska implikatoner om jag inte hade trÀffat mina klasskompisar och kunnat diskutera allting 18 varv innan det sjunkit in. Verkligen helt annorlunda frÄn allting jag gjort tidigare. 
 
Imorgon fÄr jag iallafall ta mig ut till stallet igen och min tanke Àr att smyga igÄng Flugan med ett pass pÄ utebanan och bara kÀnna lite pÄ henne efter hennes lite för lÄnga viloperiod. TÀnker mig att kÀnna igenom henne typ 2 pass och sedan varva med lite galoppbana och uteritter i nÄgon vecka. Mjukstarta henne (och mig)  innan vi lÀgger i högsta vÀxeln igen helt enkelt.
SÄ smÄningom ska jag försöka boka in en ny trÀning för Henrik eftersom dagens trÀning blev instÀlld och sÄ har jag lite nya stÀllen för öppna banor som jag vill Äka till ocksÄ! Det Àr verkligen sÄÄÄÄ roligt att det finns sÄ mÄnga fina stÀllen hÀr runtomkring. KÀnner att Àven om det Àr tÀvlingsstopp sÄ Àr jag riktigt motiverad att komma ut pÄ lite olika banor hÀr runtomkring och anvÀnda den extra trÀningstiden vi fÄtt till nÄgot vettigt. 
Fint sÄ! 
 
 
 
 
Evelina Blomqvist:

Ska bli sÄ jÀkla kul att följa dig och Flugan i Är!

Kommentera inlÀgget hÀr: