It gets worse before it gets better, osv

Godafton pÄ er! 
Efter ett faktiskt förvÄnansvÀrt bra ridpass igÄr har jag mÄtt som jag förmodligen förtjÀnar idag. PYTON, med andra ord. Vet inte om det Àr Corona rond II, en bakterieinfektion, ond karma eller om min kropp satt sig sjÀlv i lockdown men min hals kÀnns dÄ inte som en hals ska kÀnnas iallafall. Skulle inte förvÄna mig ett dugg om jag smÀller pÄ med en fet halsfluss nu sÄhÀr lagom tills jag blev friskförklarad och har tenta pÄ fredag und so veiter. 
 
NÄvÀl. Flugis gjorde exceptionellt bra ifrÄn sig igÄr för att ha vilat sÄ lÀnge som hon har! Hon har börjat suga sÄ mycket pÄ bettet att hon nÀstan börjat kÀnnas lite framtung - KORS I TAKET pÄ en hÀst som vÀgrade ens nypa i bettet för ett halvÄr sedan. SÄ kul! Eller ja en framtung hÀst Àr aldrig kul, men ni fattar. Baby steps and all that. Red ett mycket simpelt lösgörande pass med öppnor och sedan lade vi pÄ galoppfattningar direkt ur öppnorna. Tycker det fungerar vÀldigt bra för att se till att tornutskotten Àr vinklade Ät rÀtt hÄll och Àr ett bra sÀtt att hÄlla energin flytande och böjningen Ät rÀtt hÄll genom fattningen etfersom hon gÀrna slÄr sig fri lite. Riktigt bra jobb frÄn hennes sida. 
 
SĂ„hĂ€r menar jag med tornutskotten vinklade Ă„t rĂ€tt hĂ„ll. ÄLSKAR den hĂ€r bilden. TĂ€nker pĂ„ den i exakt allt jag gör pĂ„ hĂ€stryggen. 
 
 
Idag har Flugis vilat. Jag vÄgar inte anstrÀnga mig OM det skulle vara en halsfluss eller liknande pÄ g. Vill ogÀrna ha hjÀrtmuskelinflammation etc, sÄ betyder det att Flugan fÄr en hel mÄnad off sÄ fÄr det helt enkelt vara sÄ. Jag har lite Ätaganden med mocknigar och utslÀpp etc i stallet men det Àr the limit to hur mycket jag rör mig för tllfÀllet.
Jag tĂ€nker att hennes kropp inte tar nĂ„gon större skada av det. Även om det sjĂ€lvklart kĂ€nns som en setback sĂ„ försöker jag tvinga mig sjĂ€lv att se det som att alla mikroskopiska smĂ„ inflammationer som Ă€r iprincip oundvikliga under hĂ„rd trĂ€ning nu fĂ„r en chans att lĂ€ka ut helt och att vi helt enkelt fĂ„r göra en liten comeback nĂ€r jag vĂ€l Ă€r 100% pigg och kry. Inte ens Flugan Ă€r vĂ€rd att fĂ„ en hjĂ€rtmuskelinflammation för..
 
Nu ska jag hoppa i sÀng sÄ jag kommer upp i tid för att slÀppa ut hÀstarna imorgon bitti. Natti kompisar!
Kommentera inlÀgget hÀr: