It's a good day to have a good day

Godafton på er! 
 
Har haft en så fantastiskt bra dag idag. Inte för att något världsomvälvande hänt, men bara för att idag var dagen jag återigen landade i insikten om att precis allting händer av en anledning. Man är precis där man ska vara, hela tiden. Den insikten har jag ju landat i några gånger i livet nu och varje gång är det lika betryggande. Det känns som om hela kroppen bara kan andas ända ned i magen och slappna av. Det blir bra. Det blir faktiskt mer än bra. Det blir precis, precis som det ska. 
 
Flugans sår är på bättringsvägen emn det sista läker långsamt och det vill inte riktigt sluta blöda när hon rör på sig. Dessutom drog hon ju av sig en sko i torsdags så hovis kommer imorgon och slår på den. Men äh, det gör inte så mycket. Vi har absolut ingenting att stressa till. Hon ska bo hos mig i resten av sitt förhoppningsvis väldigt långa liv, det är inga tävlingar på g, jag har fullt upp med skolan und så veiter. 
 
Kort och gott hade jag väl kanske inte så mycket att komma med, mer än att kika in här och säga att jag är nöjd! Livet är feint som snus, trots allt.