Outtröttliga

Ni Àr ta mig tusan outtröttliga, ni drygt 200 som foprtfarande kikar in hÀr.. eller har min statistik hÀngt sig kanske? Kul iallafall! 
 
Livet rullar pÄ som attan iallafall! Vi hade vÄr allra sista skriftliga tenta i mÄndags och hÀromdagen kunde de av er som följer moi pÄ instagram se att det nalkas flytt. I samband med aspiranten kommer jag faktiskt att flytta en bra bit bort och tacka SkÄne för den hÀr gÄngen. I sista sekund lyckades jag nÀmligen hitta en aspirantplats som passar mig betydligt bÀttre nu nÀr lÀget Àr som det Àr, och jag och Flugan tar dÀrför vÄrt pick och pack i mÄnadsskiftet maj/juni. 
 
 
NÀsta vecka ska Flugis pÄ Äterbesök för att se hur hennes lilla griffelben lÀkt och Àrligt talat kÀnns det ganska bra. Hon Àr fantastiskt fin just nu faktiskt och det kÀnns som om nÄgonting verkligen lossnat- konstigt nog fÄr jag vÀl ÀndÄ sÀga eftersom min motivation faktiskt inte varit pÄ topp och kontinuiteten inte varit den allra bÀsta pÄ sistonet. Hon Àr fantastisk pÄ det viset att hon bara kör ner huvudet och försöker tills hon storknar oavsett vad jag krÀver av henne och oavsett om hon vilat 2-3 dagar eller ej. Verkligen en helt magisk hÀst att rida precis varje dag. 
 
Just idag körde vi en liten repetition pÄ galoppbommar med 18m emellan. Tycker att jag börjar lyckas med att fÄ en mycket rundare galopp i henne Àven nÀr sprÄngen blir större och pÄ raka spÄr, och idag gick det som pÄ rÀls att variera mellan 4 och 7 steg pÄ det avstÄndet. Har jobbat enormt mycket med tempovÀxlingar och att ha henne framme för skÀnkeln senaste tiden och tycker det var ett bra kvitto att det gick sÄ enkelt med variationen pÄ stegen idag. 
 
Är lite smĂ„trĂ„kigt att jag endast fĂ„r rida pĂ„ mjuka underlag sĂ„ det blir inte sĂ„ mycket till variation Ă€ven om vi har kunnat vara lite pĂ„ galoppbanan den senaste veckan nĂ€r det torkat upp lite. Den senaste tiden har det dĂ€rför snarare blivit 4-5 pass i veckan istĂ€llet för 6-7 som tidigare. Men det Ă€r Ă„tminstone guld vĂ€rt att ha kunnat hĂ„lla igĂ„ng henne under lĂ€kningsperioden - 6 veckors helvila hade ju trots allt varit Ă€nnu sĂ€mre Ă€n lite motivationsbrist och bristande kontinuitet 😉
 
Imorgon ska det skrivas pÄ vÄr b-uppsats och med lite flyt sÄ blir den nog kanske klar innan veckan Àr över. Bara finlir och lite roliga övningar kvar i skolan och sen Àr det faktiskt finito. Fint (och vÀldigt lÀskigt) sÄ! 
Mariam:

Heeeej, jag Àr ju teknikfientlig enligt min Far sÄ jag Àr glad att du Àven tittar till oss hÀr:)
Men vart ska du ta vÀgen?
Fy tusan att du snart Àr klar sÄ roligt och sÄÄÄ fort tiden gÄtt!MÄ vÀl/M

Maria:

För en som inte har sÄ stor koll pÄ polisvÀsendet, kan du berÀtta lite vad en aspirantplats Àr? Vad fÄr man göra och hur lÄng Àr den? Jag skulle gÀrna haft nÄn liknande ingÄng efter min akademiska utbildning dÀr praktik tyvÀrr inte ingÄtt..

Kommentera inlÀgget hÀr: