Ett steg nÀrmre

Goddagens! 
SĂ„ var sista tentan avklarad med ett VG och aspiranten nĂ€rmar sig med stormsteg. Nu Ă„terstĂ„r nĂ„gon enstaka mindre examination, nĂ„gra praktiska övningar och fĂ€rdigstĂ€llande av uppsatsen (som jag och min klasskompis och nya sambo Sebastian redan Ă€r more or less fĂ€rdiga med. Ja nu vet ni det ocksĂ„. Har en ny Sebastian.)
Jag ska förresten skriva ett litet inlĂ€gg om just aspiranten, hĂ„ll utkik de nĂ€rmsta dagarna 😃 

För nĂ„gra dagar sedan fick jag för övrigt ett meddelande frĂ„n en bekant om att hon mer eller mindre satt i bilen pĂ„ vĂ€g ut till vĂ„rt stall för en liten kvĂ€llsfotografering med mig och the Fly. Kul tĂ€nkte jag och gjorde iordning Flugis och gick ut i en av vĂ„ra fina grĂ€shagar dĂ€r jag tĂ€nkte att bilderna skulle bli fina. Och det blev de ocksĂ„!
Men Flugan var SÅ upprörd under hela fotograferingen. FruktansvĂ€rt irriterad och stressad verkligen. MĂ€rktes Ă„ det grövsta att rutiner Ă€r viktigt för henne. Det gĂ„r inte att inte rida fram pĂ„ samma sĂ€tt som vi brukar och förvĂ€nta sig att hon ska vara nöjd och finna sig i det. ICKE! VĂ€ldigt intressant att se att just systemet Ă€r otroligt viktigt för henne. NĂ„got att ta med sig till nĂ€r det vĂ€l Ă€r dags för tĂ€vling nĂ„gon gĂ„ng om 100 Ă„r eller sĂ„.
 
  (null)

(null)

 
Hur som helst fick jag dĂ€rför spendera de tvĂ„ kommande dagarna (i förrgĂ„r och igĂ„r alltsĂ„) med att Ă„tergĂ„ till livets vanliga ordning. Framförallt i förrgĂ„r satt stressen verkligen i och hon hade otroligt svĂ„rt att söka sig till bettet utan reverterade till sina gamla hederliga vanor om att slĂ€ppa bettet fullstĂ€ndigt, tugga, bita, fnorka och svettas. Löste sig fint mot slutet iallafall och igĂ„r var allting frid och fröjd igen och vi nöjde oss med ynka 30 minuters ridning varav kanske 10-15 var aktiva i trav och galopp, hehe 😅 Vanligtvis snittar vi runt 45 för ett vanligt pass. Men, men!
 
PĂ„ fredag Ă€r det dags för Ă„terbesök och koll av griffelbenet och jag mĂ„ste sĂ€ga att hon kĂ€nns vĂ€ldigt frĂ€sch. KĂ€nns fortfarande en förhĂ„rdnad dĂ€r jag fattat det som att frakturerna sitter, men den kanske alltid kommer vara dĂ€r.. đŸ€·đŸ»â€â™€ïž 
 
Idag ska Tisse till en ögonspecialist i Malmö för att försöka fĂ„ bukt med konstiga pupiller och Ă„terkommande ögoninflammationer. Inte lĂ€tt nĂ€r man har sĂ„ stora ögon att brottas med 😅 

(null)

 
Tror det var allt som hĂ€nt sedan sist, haha
 Ciao!