Sicken mÄndag!

Halloj kompisar!
Började min mÄndag med att ta fel pÄ tiden till skolan och följaktligen tvingas slÀnga mig i bilen istÀllet för att avnjuta min mysiga mÄndagsfrulle i lugn och ro. Kom nÀstan i tid och hade en himla rolig letkion i taktik under förmiddagen. TÀnk er att fÄ scenarior och skjuta paintball pÄ varandra pÄ skoltid - HUUUUUUUUR lyckligt lottad Àr inte jag liksom?!?! SkÀmt Äsido sÄ Àr det vÀldigt viktig och oerhört nyttig trÀning att öva med nÀstan-skarpa vapen mot figuranter i olika scenarion. Otroligt givande och vÄra lÀrare Àr pedagogiska och kunniga as ever. 
 
Under eftermiddagen hÀgrade beeptestet och det gick sÄ jÀklarns bra! Sprang inte överdrivet mycket lÀngre Àn förra Äret men med bra mycket mer ork och högre poÀng som resultat. Hade med facit i hand kunnat springa lÀngre, men Àsch. Jag Àr vÀldigt nöjd ÀndÄ, och sÄ himla roligt att det verkligen kÀndes skillnad frÄn förra Äret trots att jag som jag nÀmnde igÄr inte gÄtt in för det helhjÀrtat utan mest trÀnat av "mÄste"-kÀnsla. Nu dÀremot kÀnns det ju lite roligt att fortsÀtta eftersom det ju faktiskt blivit skillnad och hjÀrtat och kroppen de facto mÄr vÀldigt bra av regelbunden löpning. 
 
Flugan gick ett ridpass idag istÀllet för skritt för att jag ville fÄ igenom det som kÀrvade under tömkörningen igÄr. Har bestÀmt mig för att Àndra upplÀgget nu till tvÄ dagar arbetspass med lÄgt-rimligt stÀllda krav och sen skritt en dag - istÀllet för skrittrundor varannan dag. Inne pÄ nionde veckan ridning nu sÄ jag tror det Àr lagom att börja med lite mer jobb utan att det blir övermÀrkigt för henne.
Hon var nĂ€mligen TOKFIN idag och har varit det alla gĂ„nger jag ridit tvĂ„ arbetspass pĂ„ rad. Gjorde lite sidoförflyttningar för första gĂ„ngen idag och hon var helt med pĂ„ noterna trots att det mĂ„ste vara bisarrt lĂ€nge sedan hon gjorde nĂ„got liknande. Avslutade med diagonalsluta i galopp frĂ„n lĂ„ngsidan in pĂ„ kvartslinjen - rakriktning - byte -  diagonalsluta tillbaka ut - byte tillbaka till rĂ€tt galopp innan hörnet. Nu var inget av momenten sĂ€rskilt perfekta - sĂ€rskilt inte bytena pĂ„ "rakt" spĂ„r (blev inte sĂ€rskilt rakt, haha..) MEN hon förstod uppgiften och klarade av den fint Ă€ndĂ„ fĂ„r jag sĂ€ga!! Och bĂ€st av allt - utan stress ❀ Imorgon har hon med andra ord helt klart förtjĂ€nat en riktigt lĂ„ng skrittrunda. Kanske till och med att jag kör ut henne till vĂ„rt fantastiska fina naturreservat hĂ€r i nĂ€rheten och skrittar runt dĂ€r bara för att det Ă€r sĂ„ himla fint. FĂ„r se nĂ€r jag kommer hem vad klockan och orken sĂ€ger. 
Hur som helst sÄ hoppas jag ni haft en bra start pÄ veckan för det mÄste jag ÀndÄ sÀga att jag fÄtt. 
Ciao! 
 
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: