Puhhhh

GodkvÀller! 
Sitter i soffan hemma och gör mig mentalt redo för att förhoppningsvis klara beeptest i skolan imorgon. KĂ€nner mig egentligen mer förberedd rent kroppsligt nu Ă€n förra Ă„ret, sĂ„ tillvida att jag sprungit mer och med tydligare strategi, samt att jag kĂ€nner mig mer hemma i min löpning Ă€n jag gjorde för ett Ă„r sedan - dĂ„ sprang jag liksom bara. Men sĂ„hĂ€r kvĂ€llen innan ett nervöst moment hade jag ju önskat att jag hade tagit ut mig mer och sprungit fortare och lĂ€ngre och blivit toktrött varenda pass sĂ„ att hjĂ€rtat hade trĂ€nat upp sig mer Ă€n nu. Men det Ă€r sĂ„ förbannat trĂ„kigt med löpning att jag inte gĂ„tt in för det helt helhjĂ€rtat utann bara mekaniskt klarat av pass efter pass. SĂ„ Ă€r det med den saken och det Ă€r i vilket fall som helst för sent att göra nĂ„got Ă„t nu. I vanlig ordning förlitar jag mig istĂ€llet till stor del pĂ„ mitt pannben, vilket brukar fungera rĂ€tt sĂ„ bra. VĂ€grar man bara sluta springa fast man Ă€r trött sĂ„ Ă€r ju saken biff, tĂ€nker jag 😅
 
 
 
Idag stod tömkörning pĂ„ schemat för Flugan och det gick kĂ€pprĂ€tt Ă„t skogen 😂😂  BĂ„de jag och hon hade till stor del glömt hur man gör och det var vĂ€ldigt uppenbart idag att hon gĂ€rna slĂ€nger sig ner pĂ„ höger fram och lutar sig pĂ„ det benet precis hela passet om hon fĂ„r. I vĂ€nster varv innebĂ€r det att hon lutar sig utĂ„t och gĂ„r utĂ„tstĂ€lld heeeeeeeela tiden. Tycker det Ă€r förbaskat svĂ„rt att fĂ„ henne rund i kroppen nĂ€r man inte har nĂ„gon innerskĂ€nkel att flytta ut henne med sĂ„ idag kan jag lova att jag slet mitt hĂ„r under tiden hon travade runt pĂ„ sitt högerben och var som en planka i kroppen. Fint! Underbar kĂ€nsla!
 
 
Imorgon ska jag dĂ€rför ta mig tiden att rida igenom henne grundligt och fĂ„ ut henne pĂ„ vĂ€nstertygeln sĂ„ att hon kommer bort frĂ„n höger tygel och höger framben. Vill inte stĂ€lla för hĂ„rda krav pĂ„ henne men vill heller inte ha en kotledsinflammationn om 3 veckor, vilket hon verkligen ber om just nu min lilla prinsessa 🙄 Har inte upplevt det hĂ€r med ojĂ€mnheten varken i ridingen eller tömkörningen tidigare utan det har kommit lite lavinartat nu pĂ„ sista tiden. NĂ„vĂ€l, fĂ„r bara se till att göra mitt yttersta för att fĂ„ vĂ€ck det beteendet snarast. 
 
Nu tror jag bestÀmt att min huvudkudde vÀntar pÄ mig, sÄ vi fÄr höras imorgon efter att jag förhoppningvis överlevt beeptest med godkÀnt resultat. Godnatt!
Kommentera inlÀgget hÀr: