Par i PMS-tanter

Fy farao vilken taskig dag jag hade igĂ„r alltsĂ„. SĂ„ dĂ„lig verkligen! Flugan med. MĂ€rktes redan nĂ€r jag tog in henne att hon var spĂ€nd och pĂ„ snarare Ă€n den lugna coola individen hon brukar. Tror delvis att hon brunstar för hon hummar och brummar Ă„t varenda fyrbening pĂ„ hennes sida horisonten men utöver det tror jag ocksĂ„ att kyligare vĂ€der, installningen, antydan till bĂ€ttre kondis och regelbundet kraftfoder gör sitt till ocksĂ„. Mina lugna dagar med henne kanske Ă€r förbi, med andra ord 😂
 
I vilket fall som helst sĂ„ var hon pĂ„ tĂ„rna redan nĂ€r jag tog in henne för att hon skulle fĂ„ kĂ€ka en stund innan ridningen. PERFEKT med tanke pĂ„ att jag inte heller var pĂ„ topp och jag hade gett mig tusan pĂ„ att rida med halsring, haha... Men, men. Testade Ă€ndĂ„ och det gick Ă€ndĂ„ hyfsat bra fĂ„r jag sĂ€ga Ă€ven om kĂ€nslan var att jag hade zero kontroll. SvĂ€nga gick rĂ€tt sĂ„ bra men bromsen var himla svĂ„r. Även om jag vanligtvis frĂ€mst bromsar med ben och sĂ€te sĂ„ fick jag liksom inte till det pĂ„ ett bra sĂ€tt utan att kunna understödja med en liten vickning av handen (bettet). 
NĂ„vĂ€l, över förvĂ€ntan Ă€ndĂ„! Stackars Flugan mĂ„ste undra vad tusen jag hĂ„ller pĂ„ med - hack ena dagen och sen helt utan trĂ€ns nĂ€sta, haha... glömde dock ta av grimman vilket var lite synd för den estetiska sakens skull, men men. 
 
(null)
 
Idag blir det ett lĂ„ngt skrittpass (inte med halsring dock) och imorgon har jag inga lektioner i Malmö sĂ„ dĂ„ Ă„ker jag eventuellt ner med henne till sjön tĂ€nker jag. SĂ„nt man kan göra utan bett (dvs utan större möjlighet att rida igenom och lösgöra henne) men som Ă€ndĂ„ blir lite av ett arbetspass för henne.  Fint sĂ„! 

Vill ni förresten se lite film frĂ„n halsrings-ridningen? 😂
Mariam:

Jaaaa, vill se film:)

Kommentera inlÀgget hÀr: