Morgonhej

Godmorgon! 
Dalmasen Àr uppe med tuppen för en dag med distansundervisning i form av filmade förelÀsningar och ZOOM-lives idag! Blev tidigt utslÀpp för Flugis dÄ jag ska ivÀg till Halmstad och fylla i min bryntatuering eftersom det ju redan gÄtt 5 veckor sedan jag gjorde den. Perks of distansundervisning Àr att man kan slÄ pÄ den filmade förelÀsningen och ha som en podd medan man kör till Hamlstad för att tatuera sina ögonbryn - multitasking at it's very finest kan jag tycka. SkÀmt Äsido sÄ var den hÀr tiden redan bokad nÀr jag fick schemat, sÄ det var ju för vÀl att den passade in sÄ pass bra ÀndÄ. 
 
IgÄr var Flugis helt magisk nÀr vi körde rakriktning pÄ utebanan. Jag behöver ju inte sÀga det men jag rider ju helt utan fokus pÄ form pÄ henne sÄ lÀnge hon inte lÀgger sig pÄ inner fram, typ.. You guys know the drill nu tror jag. Men rakriktning Àr en sÄn grej som funkar precis lika bra utan noggrann form eftersom den ÀndÄ krÀver att hÀsten jobbar liksidigt. Helt perfekt övning att göra nÀr man rider kravlöst med andra ord.
Iallafall, halvvÀgs in i passet sÄ bara slÀpper det nÄgonstans för Flugan och hon söker sig till bettet och springer runt i nÄgon alleles jÀttebra form utan att jag överhuvudtaget bett om det. SÄÄÄ fin kÀnsla och sÄ hÀrligt nÀr det slÀpper utan att man krÀvt nÄgonting och dÀrmed Àr helt fri frÄn stress. Riktigt glad! Hon gjorde fina galoppfattningar pÄ meddellinjen ocksÄ Àven om de inte Àr helt raka Àn.. Men det kommer! 
 
Idag Ă€r det sedermera skritt pĂ„ asfalt som gĂ€ller. LÄNGTAR tills jag har mitt BE-kort och kan köra henne till sjön sĂ„ vi kan köra en del av Ă„terhĂ€mtningspassen i vattnet. Min plan Ă€r att försöka göra det var tionde dag ungefĂ€r. Men ja, tids nog sĂ„ kommer vĂ€l det med, haha... SĂ„dan LYX att ha detta 15 min med bil hemifrĂ„n och att man fĂ„r rida dĂ€r. Helt fantastiskt! 
 
 
 
Anyway. Hoppas ni fÄr en fin dag kompisar! Ciao! 
Evelina Blomqvist:

VattentrÀning Àr GULD. SÄ himla tacksamt att det finns pölar att trÀna sina djur i!?!

Svar: ELLER HUR?!?!??? 😍😍
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: