Ibland kÀnns det tufft att gÄ upp kl. 08

.. och ibland Ă€r jag pĂ„ gymmet 05.30 för att springa intervaller 😂 Vaknade 04.15 idag och kunde för mitt liv inte somna om, och eftersom jag haft  skola mellan 08-17 och inte kommer hem förrĂ€n 18.30 idag sĂ„ tĂ€nkte jag att det var lika bra att gĂ„ upp och sticka till gymmet för att fĂ„ löpningen avklarad sĂ„ jag slipper tĂ€nka pĂ„ den. Faktiskt inte alls dumt att springa pĂ„ fastande mage, jag har enorma problem med hĂ„ll om jag sĂ„ Ă€ter en mandarin 1h innan löpning sĂ„ en mer eller mindre helt tom mage gjorde susen för min del. Kör ju löpprogram enligt ett schema som min Garmin-klocka lĂ€gger upp beroende pĂ„ nuvarande kondition, mĂ„l osv. Springer just nu ganska lugna intervaller som Ă€r rĂ€tt mysiga faktiskt, 3 min (rask) gĂ„ng och 7 min löpning i rimligt tempo (runt 6 min/km för min lĂ„ngsamma del) i 3 omgĂ„ngar. SĂ„ ökar löpningen med 3-4 min varje vecka. Helt lagom svettigt och inte sĂ„ jobbigt att man dör. Min klocka Ă€r definitivt en av de absolut bĂ€sta investeringar jag gjort hĂ€lsomĂ€ssigt (först kommer Flugan sĂ„klart). 

LĂ„ng skoldag till Ă€nda nu iallafall. Det mĂ€rks ofta nĂ€r vi har praktiska övningar pĂ„ eftermiddagarna att sista timmen pĂ„ sista lektionen ofta blir lidande eftersom man har svĂ„rt att hĂ„lla fokus pĂ„ topp i sĂ„ mĂ„nga timmar. Pauserna rĂ€cker inte riktigt till för att tanka upp tillrĂ€ckligt. För vĂ„r del stod vapen och sedan taktik pĂ„ schemat idag och skyttet börjar kĂ€nnas riktigt bra nu faktiskt. SĂ„ himla kul med tanke pĂ„ hur fruktansvĂ€rt rĂ€dd jag var nĂ€r vi skulle avlossa vĂ„rt första skott för 9 mĂ„nader sedan ungefĂ€r! đŸ€© Taktiklektionen blev mer en "man lĂ€r sig av sina misstag"- historia för min del, om vi sĂ€ger sĂ„. En smĂ€rre katastrof med andra ord.... men det Ă€r ju dĂ€rför vi Ă€r dĂ€r, ju. För att göra fel och lĂ€ra oss av det. Att jag sedan hatar att göra fel mest av allt och skĂ€ms som en hund och tĂ€nker att jag kommer bli en katastrofalt dĂ„lig polis efter vĂ„r första skarpa övning i Ă€mnet Ă€r ju en annan femma 🙄 Behöver komma ut till stallet och rensa huvudet rejĂ€lt efter en sĂ„dan avslutning pĂ„ dagen. 

(null)


Och pĂ„ tal om stall fick jag en liten low-key utmaning i kommentarsfĂ€ltet idag- rida Flugan i halsring nu under tandrehaben eftersom hack inte alls funkade sĂ€rskilt bra. Vill bara sĂ€ga att challenge is ACCEPTED!! Ska definitivt prova det men mĂ„ste hitta nĂ„gon som kan filma spektaklet, sĂ„ fĂ„r se lite nĂ€r det blir.  Allt jag kan sĂ€ga Ă€r att jag definitivt INTE utlovar nĂ„gon fridfull video med Flugan lugnt joggandes Ă„t rĂ€tt hĂ„ll osv 😂 


Vi hörs kompisar! Kommentera inlÀgget hÀr: