Flugan, min fluga.

LYCKAN i kroppen ikvÀll mina vÀnner - den Àr inte nÄdig!! Fick med mig vÀrldens bÀsta Sebbe till stallet och kunde dÀrmed köra lite kvÀllshoppning. Jag kan inte beskriva lyckoruset efter att ha fÄtt hoppa första sprÄnget pÄ den hÀr lilla pantern till hÀst. Hade jag lett bredare hade underkÀken trillat av tror jag. Endorfinkicken var TOTAL verkligen. Har saknat kÀnslan mer Àn jag nÄgonsin kunnat anam och att dessutom fÄ Àran att göra comeback med en hÀst som Flugan... Det Àr fÄ förunnat fÄr jag ÀndÄ sÀga.
TyvĂ€rr kan man inte riktigt visa en kĂ€nsla pĂ„ film men lĂ„t mig nöja mig med att sĂ€ga att den hĂ€r hĂ€sten Ă€r helt otrolig och besitter hur mycket kapacitet som helst. Det kĂ€nns i varenda nervcell att hon Ă€r bĂ„de modig, försiktig och har ett öga i varje hov. SĂ„ jĂ€kla hĂ€ftig kĂ€nsla, hon Ă€r utan tvekan den absolut bĂ€sta hĂ€st jag nĂ„gonsin suttit pĂ„, och hon Ă€r M I N?!??! Ibland - som efter att man hoppat 70cm för första gĂ„ngen ihop - Ă€r det svĂ„rt att förstĂ„ att jag Ă€ger en sĂ„dant perfekt skapelse. 
 
Tog med lite av uppvĂ€rmingen i filmen sĂ„ ni kan se precis hur kravlöst jag rider henne. NĂ€r jag sĂ€ger kravlöst menar jag verkligen K R A V L Ö S T, haha. Ridskolelunk pĂ„ nybörjarnivĂ„, typ.
Det man kan se som jag faktiskt inte riktigt kĂ€nner lika mycket som det syns Ă€r hon gĂ€rna inte fördelar vikten jĂ€mnt över sina framben utan lĂ€gger över mer vikt pĂ„ höger fram, sĂ„ ska jobba henne lite mer upp pĂ„ vĂ€nster framöver och fördela vikten lite jĂ€mnare. Sen skulle jag med facit i hand ha rullat ut bommarna innan hindren lite mer, som ni ser.. Kommer ju inte ihĂ„g vad man kör för avstĂ„nd och sĂ„nt haha 😂😂
 
Men alltsÄ. vilken hÀst. Vilken satans kuse!!!!
 
 
Inatt sover jag som en prinsessa kompisar! Nattinatt 😍

Kommentera inlÀgget hÀr: