TrÀnartips

Nu Ă€r ni ju nĂ„gra hundra som kikar in hĂ€r dagligen och eftersom jag har i uppgift att förvalta en diamant till hĂ€st skulle jag tacksamt ta emot lite hjĂ€lp av er (nu igen). Jag skulle nĂ€mligen vilja frĂ„ga er om ni har nĂ„gra bra tips pĂ„ trĂ€nare hĂ€r nere i SkĂ„ne? BĂ„de för hoppning och dressyr/markarbete. 

Flugan och jag borde vara redo att börja vara med lite dĂ„ och dĂ„ om nĂ„gon mĂ„nad eller sĂ„, sĂ„ jag har börjat se mig om lite men har ju ingen aning om vem som Ă€r  bra och inte.. har tĂ€nkt testa hoppning för Ankarcrona som bor inte allt för lĂ„ngt bort frĂ„n oss men vill gĂ€rna ha fler alternativ och som sagt Ă€ven lite tips pĂ„ nĂ„gon som kan vara till hjĂ€lp med dressyren. 

(null)

Sara :

Henrik Johansen i dressyr! Han hjÀlper mycket hoppryttare och mig som fÀlttÀvlansryttare! Han Àr extremt noga med grunder och att hÀsten alltid ska vara avspÀnd i allt arbete! :)

Anonym:

Pontus Molin Àr fantastisk, hÄller till lite runt om pÄ anlÀggningar i SkÄne!

Anonym:

Pontus Molin Àr fantastisk, hÄller till lite runt om pÄ anlÀggningar i SkÄne!

Evelina Blomqvist:

TrĂ€nade mest för Pontus Molin nĂ€r jag bodde i SkĂ„ne. Han Ă€r himla duktig och mĂ„n om hĂ€starna. Önskar att jag kunde trĂ€na för honom ibland fortfarande!

Elise:

Tobias Grönberg!! Har ett system som man jobbar efter hela tiden, tydlig, trÀning i bÄde dressyr/mark arb. och hoppning. Inte trÀnat för honom nu pÄ en del Är, men han hjÀlpte mig och min ena ponny att ta ett STORT steg i utvecklingen. Hans egna prestationer samt hans dotters Àr vÀl ocksÄ ett resultat pÄ att hans koncept fungerar hehe. MÄn om hÀsten och gör ingenting som man inte klarar av. Rekommenderar verkligen verkligen! Hade utan tvekan trÀnat för han nÀstan varje dag om jag bott dÀr nere och haft möjligheten för det :'D

Anonym:

Nu vet jag inte hur lĂ„ngt du vil/orkar ta dig, men jag trĂ€nar hoppning för Camilla Öberg och Ă€r sĂ„ nöjd!! Positiv och glad och man lĂ€mnar alltid med bra kĂ€nsla, börjar alltid trĂ€ningarna med gymnastikövningar sĂ„ man kommer igĂ„ng bra och hĂ€sten fĂ„r vĂ€rma sig ordentligt och peppar nĂ€r man kĂ€nner sig kass som jag sjĂ€lv har haft mycket problem med. Hon har ingen utbildning eller Ă€r licensierad vad jag vet men har egna meriter upp till 155 hoppning och har ridit framgĂ„ngsrikt som senior nĂ€r hon hade hĂ€st för det, nu har hon mest yngre hĂ€star men trĂ€nar elever upp till 135-140 nivĂ„ med goda resultat â˜ș

Svar: Tusen tack för tipset! Ska absolut kolla upp det 😃
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: