Sunday motivation

Godafton frĂ„n en trött halvgrek! 
KÀnns som jag haft fullt skubb hela helgen men faktum Àr att det egentligen bbara var fredagen och lördagen som bestod av skub och hela dagen idag har bestÄtt av ÄterhÀmtning - nÄgot jag bbehöver MYCKET av nÀr jag varit runt folk för mycket, haha. I fredags körde jag och Johanan till Sölvesborg för att hÀmta grejer till hennes butik Equi Secondhand och efter det gick dagen i ett med att preppa inför lördagens loppis.
Lördag innebar sedan utslĂ€pp runt 07 för min del och sedan landade jag hemme i soffan runt 17 efter att ha sĂ„lt grejer, packat ihop bord, skjutsat hem lĂ„nade grejer etc etc. Toppade kvĂ€llen med att agera chaufför till sambon mellan 02-04 ungefĂ€r och sedan var den nattsömnen ett minne blott och söndagen har dĂ€rför gĂ„tt i lathetens tecken de lux, haha. Otroligt vĂ€lbehövligt med en dag nĂ€r jag och Sebbe bara kan "vara" och umgĂ„s. Vi trĂ€ffas sĂ„ lite i veckorna eftersom vi bĂ„da har fullt upp med vĂ„ra respektive hobbyer sĂ„ det Ă€r verkligen viktigt med lite down time, bĂ„de för att ladda upp energi (för min del) och att fĂ„ nĂ„gon ostörd timme ihop. 
 
Vad gĂ€ller Flugan sĂ„ blev det lite high chaparall med hennes schema för att livet helt enkelt kom emellan litegrann den hĂ€r veckan... Men hon har Ă„tminstone gĂ„tt utomhus hela veckan förutom idag dĂ„ jag till mitt försvar faktiskt hade tĂ€nkt mig ett pass ute i regnet pĂ„ ridbanan men det visade sig att ridbanebelysningen inte fungerade. StĂ€llde ridning i ridhuset mot ridning med pannlampa i regnet pĂ„ utebanan - ridhuset vann, haha. Körde ett light pass som gick finfint, tycker hon ligger mindre och mindre pĂ„ höger fram och kĂ€nns som om hon börjat lĂ€ra sig att hon kan flytta vikten mellan sidorna. 
 
  (null)
 
Resten av denna regniga söndag har jag spenderat med att kika pĂ„ Steffi och Nicole HolmĂ©ns clinic. Riktigt trevlig och pedagogisk faktiskt, ska (i förmodad likhet med hĂ€lften av alla andra ryttare i hopp-Sverige) testa nĂ„gon av övningarna i veckan tĂ€nkte jag. Riktigt bra med lite inspiration i form av rörligt material och inte bara övningar ritade pĂ„ ett papper. 
 
Har lĂ€skigt mycket plugg i vĂ„r nya kurs om unga lagövertrĂ€dare sĂ„ kommande veckor kommer vara köttiga med vĂ€ldigt mycket lagtext... Med det sagt ska jag ta en tidig kvĂ€ll som uppladdning. Ciao! 

Kommentera inlÀgget hÀr: