Movie time

Här kommer filmen från igår! Drygt 4 min featuring Flow the flying unicorn - varsågoda! Hon är så jääääkla häftig att sitta på, klippet i sprången är något som verkligen är utöver det vanliga. Jag hänger med bäst jag kan men så fort hindren blir högre än 80cm tappar jag alla former av detaljorientering, haha... Så ringrostigt så det är sjukt! Tror banan ligger någonstans runt 1,10. 
Det största problemet är att jag helt glömmer att ta tid på mig, ställa igenom henne och jobba henne runt innerskänkeln på bågarna och i svängarna. Då blir hon för rak och när hon blir lite exalterad slänger hon dessutom in bakdelen vilket delvis gör att hon går på fyrdubbla spår (kolla det gröna räcket tex) och delvis gör att man förlorar 2-3m på linjerna som man hade behövt för att få avsprångspunkten rätt. My bad, helt enkelt.
 
 
Det finns tusen andra grejer att jobba med som min sits, mina händer, ytterbogarna, ta förhållningarna med sätet istället för i handen etc men jag vill mest prata om Flugan.
För det går inte att prata sig varm nog om unicorn Flugan ♥️
 
 
SATAN vad hon klipper i! Så hinderklok och så otroligt säker på sin sak. Är så nöjd med att hon fortfarande går i avspänning och inte hetsar iväg, nöjd med att det är tydligt att hon ÄLSKAR att få hoppa och nöjd över att hon ställer upp i vått och torrt trots att jag inte alltid gör det helt enkelt för henne. Mest nöjd av allt är jag dock över att hon står i stallet varje dag och att jag är människan som har turen att spendera en massa tid med henne ♥️ 
 
Också roligt att se hur hon skärper tekniken ju högre det blir. Över småhinder är den inte mycket att hurra för, haha 😂
 
 
Enjoy! 

Frida :

Wow wow wow 😍

Emma:

Fasen... Jag blir avundsjuk! Har inte känt mig avundsjuk på någon annans häst på länge. 😂👍👍

Kommentera inlägget här: