Jobba jobba

HallÄ i stugorna! 
Lördagen gÄr mot kvÀllningen och efter en riktigt lÄngsam start med american pancake-frukost har jag haft en riktig mysdag ute i stallet. Lördagar Àr min mockdag vilket innebÀr att jkag mockar alla hÀstars boxar idag och inte behöver mocka alls resten av veckan. Tycker det Àr ett superbra upplÀgg!! InnebÀr i praktiken att man kan vara hÀstledig nÄgon dag i veckan och allting  sköts ÀndÄ. Nu har ju jag inget annat att göra Àn att antingen vara hemme med Sebbe eller i stallet, men OM jag skulel vilja hitta pÄ nÄgot - ja, ni fattar. 
 
 
Flugan gick det vackra vÀdret till trots ett pass i ridhuset idag. Min planering ruckar man inte pÄ hur som helst, haha... Vi har tyvÀrr brara bommar i ridhuset och jag orkar inte slÀpa ut dem till utebanan...
Jobbade lite med att fÄ koll pÄ yttersidorna pÄ bÄde raka och böjda spÄr idag och trots att det kÀndes rÀtt sÄ bra sÄ ser jag ju pÄ filmerna att hon störtdyker ner pÄ sitt högra framben i ffa vÀnster varv. SuUUuuuUCk, blir irriterad pÄ mig sjÀlv över att jag inte kÀnner det bÀttre och inte fÄr till det ordentligt, men kÀnslan var faktiskt bra - filmen till trots. Red pÄ mitt Bomber-bett idag och det glÀdjer mig att hon kÀnns lika fin med stÀngd och avspÀnd mun pÄ alla mina tre raka bett nu, sÄ jag kan Ätminstone erbjuda henne nÄgon form av variation. 
 
 
Johanna fick greppa kameran medan hon var pÄ plats en stund och jag fick sedermera tyvÀrr inte med högervarvet vilket var synd, för dÀr hade vi det kÀmpigt innan det lossnade. Hon Àr svag i sitt högra bakben och vill dÀrför trycka av med vÀnster bak och lÀgga vikten pÄ höger fram. Detta ledde till att hon sneddade genom hela volten med bommar och hamnade pÄ innerspÄr eller till och med innanför sista bommen eftersom hon trycker av sÄ ojÀmnt. Avslutade dock lugnt och hyfsat jÀmnt Àven om hon drog sit lite mot inner Àven dÄ. Men man kan inte fÄ allt, haha. Hon orkar inte sÄ mycket Àn sÄ man fÄr helt enkelt nöja sig nÀr det Àr godkÀnt. 
VĂ€nstervarvet Ă€r vad det Ă€r. Hon lutar sig pĂ„ ytter fram och faller dĂ€rför inĂ„t pĂ„ volterna. Japp. Inte mycket att sĂ€ga om saken, allting kommer egentligen frĂ„n att hon vill slippa anvĂ€nda höger bak och dĂ€rmed slĂ€nger sig pĂ„ höger fram. All ondska och svagheterna i bĂ€gge varv kommer liksom dĂ€rifrĂ„n, haha 😅 
 
Är nöjd iallafall. Jag mĂ„ste lĂ€ra mig kĂ€nna bĂ€ttre och ska ringa upp min markarbetestrĂ€nare Sussi Widner i Dalarna för att fĂ„ lite tips kring viktfördelningen. Ingen Ă€r sĂ„ pedagogisk och kommer med sĂ„ konkreta förslag som henne. SĂ„nt gillar jag. Men utöver det sĂ„ Ă€r ju Flugan i vanlig ordning en dröm.. Allt handlar egentligen bara om att jag ska bli tillrĂ€ckligt bra för henne. Är dock himla glad över att hon Ă€r sĂ„ lugn, kan driva utav helskotta utan att det tar fyr i huvudet pĂ„ henne och kĂ€nner ingen stress i henne alls. Det Ă€r roligt tycker jag! 
Kommentera inlÀgget hÀr: