Dansant

ÄÀÀÀÀÀntligen har jag efter fyra lĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„nga dagars vila fĂ„tt komma upp pĂ„ Flugans breda och lite överbyggda rygg igen 😍 KĂ€rlek! Jag och Johanna har planerat lite hoppning imorgon sĂ„ idag blev det mest lösgörande arbete och fortsĂ€ttning pĂ„ följetongen "fĂ„ bort vikten frĂ„n Flugans högra framben". Tycker att jag kĂ€nner mig fram bĂ€ttre och bĂ€ttre och nĂ€r jag inte kĂ€nner sĂ„ Ă€r ridhusspeglarna mina bĂ€sta vĂ€nner, för jag kan Ă„tminstone se tydligt nĂ€r vikten hamnar rĂ€tt.
 
Förutom öppnor gjorde jag idag utÄtstÀllda galoppfattningar frÄn skritt. Man fÄr loss mycket med hjÀlp av utÄtstÀllningen och att göra dem frÄn skritt och det Àr en övning som jag lÀrt mig för lÀÀÀÀnge sedan av min markarbetestrÀnare Susanne Widner, och som alltid funkar. Enormt lösgörande och enkel, plus att man fÄr in lite extra lydnadstrÀning. Delvis sÄ mÄste hÀsten resa framdelen för att kunna göra fattningen, dvs lÀgga tyngden pÄ sin bakdel och dÄ framförallt ytter bak, och delvis kan den inte ligga pÄ inner fram för gravitationen tillÄter det helt enkelt inte tack vare utÄtstÀllningen och lyftet som krÀvs för att göra fattningen. Primo bello med enkla medel med andra ord!
Fick ocksĂ„ kvitto nr 26283930 pĂ„ hur mĂ„n Flugis Ă€r om att göra rĂ€tt, och att man klarar allt med henne bara man har tĂ„lamod. Till en början förstod hon nĂ€mligen inte alls uppgiften, vilket inte Ă€r sĂ„ konstigt eftersom jag inte lagt nĂ„gon energi som helst pĂ„ galoppfattningar frĂ„n skritt, och sĂ„ var det dessutom utĂ„tstĂ€llning samtidigt. NĂ€r hon inte förstĂ„r blir hon lĂ€tt spĂ€nd, gĂ„r emot skĂ€nkeln lite och beter sig allmĂ€nt upprört. Men hon gick frĂ„n spĂ€ndhet till att göra flera stycken riktigt bra fattningar pĂ„ 10 min. SĂ„ kul nĂ€r det liksom klickar till inne i hjĂ€rnkontoret och man kan komma tillbaka in i avslappning efter ett spĂ€nt moment. Duktiga Flugis ♄
 
Kolla förresten vilka magiska bilder Johanna tog pĂ„ henne hĂ€romdagen! ❀❀❀
(null)

(null)

I övrigt kĂ€ndes det som om vilan gjort Flugis gott. Inga extrema skillnader men hon var nöjd och kĂ€ndes frĂ€sch och fin i kroppen. Testade ocksĂ„ ett nytt bett i form av ett Beris Prime Extra Soft idag som snabbt klĂ€ttrade upp till favorit pĂ„ listan över de 2-3 bett Flugan kan tĂ€nka sig, haha... det Ă€r bara raka bett med sĂ„ lite böjar och tungfriheter och allt vad det heter som möjligt som gĂ€ller om hon ska vara tillfreds 😅 Prime Ă€r iallafall suuuuuuupermjukt och det gĂ„r att böja och forma precis hur som helst verkligen. Hon trivdes otroligt bra med det! Gick med stĂ€ngd, fin mun precis hela passet och hade fin kontakt i handen. Riktigt trevligt bett som lĂ„g fint utan att ta upp alltför mycket plats i munnen, om ni förstĂ„r hur jag menar. Mycket nöjd, kan varmt rekommendera det till er som har hĂ€star som Ă€r vĂ€ldigt lĂ€tta i handen. 

Finn ett fel... 🙃 
(null)

Är det förresten ens kul att lĂ€sa om mina mer eller mindre detaljerade nörderier gĂ€llande mina egna ridpass? Kom att tĂ€nka pĂ„ att det kanske Ă€r komplett dötrist nĂ€r man sjĂ€lv inte upplevt passet. För min del fungerar skrivandet som en analys och bearbetning av dagens pass och gör att jag förhoppningsvis kan göra det Ă€nnu lite bĂ€ttre imorgon, men jag ber (lite) om ursĂ€kt ifall ni tycker att det Ă€r urtrĂ„kigt att lĂ€sa dessa inlĂ€gg 😬 
Amanda :

Nej, sĂ„ intressant đŸ™đŸŒ

Tove :

Älskar dina nörderier, kör pĂ„ bara!

Hanna:

Tycker alla dina inlĂ€gg om hĂ€stisar stillar mitt eget behov! Sluta inte pls😇

Kommentera inlÀgget hÀr: