Lycka

HallÄ pÄ er! 
Yours truly har haft en kort dag i skolan idag för att trycka in Ă€nnu lite mer avrapporteringsteknik i skallen och sedan gĂ„ igenom de sista frĂ„getecknen med min basgrupp inför individuell hemtenta pĂ„ fredag. Det kĂ€nns sĂ„ pass bra (och dessutom var jag faktiskt duktig och klarade mitt kompetensprov i skytte igĂ„r!) att jag faktiskt tĂ€nker unna mig lite ledigt imorgon. Vi har inga planerade skoltimmar och jag tĂ€nker spendera tiden i stallet och sedan ska jag hĂ€mta vĂ„r julgran och slĂ€pa hem den har jag tĂ€nkt. I dessa tider fĂ„r man ta mig tusan julpynta hur tidigt man vill, och sĂ„ Ă€r det ju faktiskt första advent till helgen. Förre helgen var jag och Sebeb till Vellingeblomman och DÄR fanns det julpynt SÅ DET RÄCKTE OCH BLEV ÖVER Ă€ven för mig. Vilket underbart fint stĂ€lle! Tog oss sĂ€kert 3-4 timmar att ta oss igenom allt myller av pynt. Underbart, kan varmt rekommendera det till alla som Ă€r jultokiga!
 
Flugan gick intervaller pĂ„ galoppbanan igĂ„r och idag blev det ett pass i ridhuset med fokus pĂ„ att fortsĂ€tta hitta den större galoppen. Blir fortfarande framtung sĂ„klart men tyckte den kom fram lĂ€ttare idag. Gjorde mycket tempovĂ€xlingar idag för att jobba med dragsplet i kroppen som jag snackat om förut. Hon gjorde det SÅ bra! Börjar hitta en fin balans dĂ€r jag kan rida henne med handen helt still och bromsa och driva och flytta henne med i princip bara sĂ€tet och benen. Fin kĂ€nsla! Ät sĂ€rskilt nöjd med att hon vĂ„gar ta stöd i bettet nu och ligga jĂ€mnt och fint i handen utan att glappa i kontakten, slĂ€ppa hela tiden eller springa och hets-tugga.
Vet inte om jag sÀnkt mina krav markant eller bara tokÀlskar Flugan för mycket för att tycka hon gör nÄgonting dÄligt, men jag Àr lika nöjd efter varje pass. Hon fÄr dagligen 5/5 stjÀrnor för sina insatser, haha! 
 
 
Men jo, visst Ă€r det nĂ„got lite speciellt nĂ€r jag ser att hon ser min bil komma in pĂ„ stallplan och hon kommer springandes och stĂ€ller sig i givakt vid grinden. Jag brukar hoppa ur och vissla pĂ„ henne och dĂ„ gnĂ€ggar hon och tokstirrar Ă„t mitt hĂ„ll och tycker inte jag kan komma och hĂ€mta henne snabbt nog utan stĂ„r och trampar och stampar och fnorkar och ruskar tills jag kommit in i hagen. Det gör mig varm i hjĂ€rtat. Hon Ă€r sĂ„ genuin och det syns sĂ„ tydligt pĂ„ henne vad hon tycker och tĂ€nker. Kan inte med ord beskriva hur glad jag Ă€r för henne. DrömhĂ€sten ♄
Kommentera inlÀgget hÀr: