Fullt skubb

Godmorgon! 
Efter en vÀlbehövlig sovmorgon denna fredag till Àra sitter jag nu och preppar inför veckans sista förelÀsning. MÄste sÀga att digitaliserade live-förelÀsningar inte alls Àr dumma. Man tappar givetvis mycket av enkelheten i att stÀlla frÄgor osv, men det Àr himla skönt för mig som har drygt en timme att Äka att kunna ta en sovmorgon och sÄsa mig upp 30 minuter innan vi börjar istÀllet för 2-3h innan vi börjar som i vanliga fall, haha. 
 
Jag vet inte varför jag Àr sÄ himla sliten den hÀr veckan, den har kÀnts lÄng och tuff Àven om det inte varit nÄgra sÀrskilt jobbiga moment och inte överdrivet mycket schemalagd tid heller. Det Àr kanske bara höstmörkret som gör sig pÄmint, vem vet. 
 
Vad jag dĂ€remot vet Ă€r att Flugan varit finare Ă€n nĂ„gonsin senaste veckan! Som hon kĂ€mpar med allt jag ber henne om ♄ Har som sagt lagt lite fokus pĂ„ sidvĂ€rtesrörelserna frĂ„n och med denna veckan och hon gör det sĂ„ himla bra! Lite ojĂ€mn i sidorna och mycket kvar som ska lösgöras och byggas upp sĂ„klart, men hon har sĂ„dan fallenhet för det och gör det Ă€ndĂ„ sĂ„ enkelt. VĂ€rldens bĂ€sta Fluga! Idag ska vi hĂ€nga pĂ„ galoppbanan och jogga lite. Tydligen Ă€r det inte standard med broddhĂ„l i skorna hĂ€r nere sĂ„ jag fĂ„r se om jag vĂ„gar galoppera eller om det Ă€r för halt. Imorgon ska vi hoppa lite iallafall, men bara i ridhuset hemma sĂ„ det blir mest smĂ„hinder och bomjobb 😊
 
 
 
Funderar pÄ att börja lÀgga till nÄgon typ av foder med aaaaaaningens mer snabb energi i för att fÄ upp energinivÄerna under ridpassen nÄgot mer och hjÀlpa henne pÄ traven lite nÀr allt Àr jobbigt.. Just nu fÄr hon ju Saracen Re-Le-ve som Àr ett suverÀnt grundfoder och ger en bra nivÄ av lÄngsamt energi samt har vÀldigt lÄg socker- och stÀrkelsehalt. Men jag ska försöka hitta nÄgot vettigt att komplettera med och se om det blir bra. Om ni har tips pÄ nÄgot kraftfoder som ger lite energi utan att det tar skruv pÄ era lite heta hÀstar tar jag gÀrna emot dem! 
Cornelia:

SĂ„ avundsjuk pĂ„ dig som stĂ„r i ett stall med galoppbana!! Vilken dröm alltsĂ„... Vi har fina ridvĂ€gar u skogen men det Ă€r lite upp och ner och en del skarpa kurvor sĂ„ man mĂ„ste sakta av för att se sĂ„ man inte fĂ„r möte i full fart hela tiden, sĂ„ störigt! Är det grĂ€sbana ni har eftersom du behöver broddar nĂ€r du rider dĂ€r?

Svar: Ja precis, den Ă€r pĂ„ grĂ€s sĂ„ inte helt optimalt, men den duger fint Ă€ndĂ„ tycker jag 😁
Danai

Anonym:

Aveve Energy Mix, ligger nÄgot högt i stÀrkelse men har man ingen kÀnslig hÀst sÄ funkar det ju. :)

Svar: Tack för tipset, aldrig hört talas om sĂ„ jag ska absolut kolla upp det 😃
Danai

Anonym:

Krafft performance low starch mĂŒsli kör jag pĂ„, tycker den Ă€r vettig och lĂ„g i socker och stĂ€rkelse 👍

Svar: Tack för tipset! Ska spana in den đŸ‘đŸ»
Danai

Anonym:

Equijewel eller Saracen Enduro :)

Svar: Tack för tipset! Just Equi-jewel har jag faktiskt funderat pĂ„ 😄
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: