Flygande Fluga

Idag har Flugis hoppat lote och som med allt annat så gör hon det med bravur medan jag måste träna i några hundra timmar till innnan jag kan kalla mig någon form av värdig ryttare för henne. Ser så mycket skräp i min ridning som jag inte vet när jag lagt mig till med och som lämnar mig med känsla av enorm besvikelse trots att Flugan är så satans fin. Behöver verkligen komma till en tränare asap som kan hjälpa mig tillrätta med proebblem som mina händer och min sits. Driver alldeles för mycket med sätet och för lite med benen och behöver höja handen en decimeter eller två.
Hon är så otroligt känslig i munnen så att sänka handen har blivit en grej jag gör för att klara av att vara så finmotorisk som jag behöver. Resten.. Ja, det är bara mer krass jäkla träning som behövs i den här taskiga kroppen, och så är det med den saken! 
 
Johanna ställde som vanligt upp och filmade och jag är sååååå tacksam över att få allt så mycket av det vi gör på film, det ger så mycket att kunna kika på dem!  Tempoväxlingarna gjorde hon så himla  fint även om jag var lite långsam i hjälperna här och var. Men 4-6 steg på 18m var ju ingen större utmaning iallafall, den saken är ju klar. 

Flugan är en sådan fantastisk liten raket att sitta på och när hon orkar höja tempot två hack till så kommer det bli så satans bra även när det blir banor med lite höjd i. Men det är nog bra att vi inte riktigt är där än, för jag höll då på att drutta av på de två enstaka "större" sprången på 115cm i slutet av filmen, haha 😅 Hon ger en känsla av att man får ducka för takstolarna när hon hoppar, helt magiskt att sitta på en så otroligt välhoppande häst, jag är så oändligt tacksam för henne ♥️
 
 
 
 
(null)Daniela:

Alltså wow, hon ser helt fantastisk ut :D

Svar: Det är hon!
Danai

Kommentera inlägget här: