Andan faller pÄ

Nu nĂ€r jag hoppat Flugis nĂ„gra gĂ„nger och ransakat filmerna frĂ„n helgen 10 000 ggr börjar verkligen hopplusten gnugga in sig i varenda cell i hela kroppen. Vill hoppa mer, högre och oftare, hehe... Det Ă€r sĂ„Ă„Ă„ roligt med en sĂ„ enormt kapabel hĂ€st. Än har vi mycket att jobbba pĂ„ sĂ„klart pĂ„ men efter senaste hoppningen har hoppfantasten i mig verkligen vaknat till liv igen. Och sĂ„ Ă€r det ju jobbet med allting runtomkring som gör det roligt, att sĂ€ga nĂ„got annat vore ju ren lögn. 
 
Det kommer bli hur bra som helst att Ă€gna resten av Ă„ret Ă„t att trĂ€na pĂ„ egen hand och fĂ„ en bra grundkondition, och sedan börja smyga igĂ„ng för nĂ„gon trĂ€nare hĂ€r nere sĂ„ smĂ„ningom efter Ă„rsskiftet. Än sĂ„ lĂ€nge Ă€r det ju bara att hoppas att det blir nĂ„gra tĂ€vlingar överhuvudtaget, men min tanke Ă€r att om de kommer sĂ„ blir det förhoppningsvis en första start i mitten-slutet av februari nĂ„gon gĂ„ng. Har inte tĂ€vlat sedan sommaren 2017, och att nu fĂ„ möjligheten att göra det med den bĂ€sta hĂ€st jag nĂ„gonsin suttit pĂ„ Ă€r ju ett drömscenario utan dess like. 
 
Jag vet inte vad jag skulle gjort utan Flugan. Hon Ă€r precis allting jag vill ha i en hĂ€st och mer dĂ€rtill. Hade aldrig kunnat tro i min vildaste fantasi att jag skulle fĂ„ stĂ„ som Ă€gare till en varelse som henne. Tok-Ă€lskar henne verkligen. Varje minut med henne Ă€r en minut jag glĂ€ds orimligt mycket för ❀
 
 
Nu fÄr det vara slutfilosoferat för nu ska jag kila ivÀg till skolan för en övning i barn- och ungdomsbrottslighet hela dagen lÄng. Ha det gott kompisar! Och pussa era hÀstar en gÄng extra idag.
 
 


Kommentera inlÀgget hÀr: