Älskar Ă€lskar Ă€lskar

Idag blev en rĂ€tt kass dag. Övningen gick inte alls som jag ville. Jag missar SÅ MÅNGA smĂ„saker och det gör mig sĂ„ fullstĂ€ndigt tokirriterad att de gĂ„r mig förbi i stundens hetta. NĂ€r lĂ€raren pĂ„talar dem KOKAR det i mig över att de inte Ă€r sjĂ€lvklara. SĂ„ dumt, sĂ„ dumt. Blev satt i situationer idag som jag kĂ€nde att jag inte alls hade kontroll pĂ„ varken i situationen eller lagstiftningen och det kĂ€ndes bara allmĂ€nt jobbigt. Det Ă€r sĂ„ JÄKLA mycket att hĂ„lla i huvudet för en polis. AlltsĂ„ helt galet mycket och det stiger mig helt enkelt Ă„t huvudet nĂ€r det vĂ€l Ă€r skarpt lĂ€ge. Kasst Ă€r det. Urkasst! Men ibland Ă€r det jobbigt och sĂ„ Ă€r det bara. Det Ă€r tur att man alltid har en kollega med sig iallafall. 

NĂ„vĂ€l. Precis som alla kassa dagar sedan i juli sĂ„ rĂ€ddade Flugan upp det fint. Landade inte i stallet förrĂ€n 19.30 och det var precis vad jag behövde att fĂ„ vara dĂ€r efter att alla andra har stökat klart sĂ„ att jag kan vara dĂ€r ifred med Flugan i lugn och ro. Hon tappade en sko igĂ„r sĂ„ dĂ€rav blev det bara longering igĂ„r för jag ville se hur hon rörde sig, men det var absolut zero skillnad pĂ„ henne sĂ„ idag red jag som vanligt men ett lite kortare pass bara. Som vanligt fĂ„r man vad man ber om nĂ€r man bjuder upp Flugan till dans. Hon Ă€r helt otrolig. Idag var bogen pĂ„ plats och bĂ„len rundad precis hela passet! Bara en sĂ„dan sak. Öppnorna kĂ€ndes runda och fina i bĂ„de trav och galop. Allt som vi tragglat med satt liksom pĂ„ plats idag. Vilken kĂ€nsla! Eftersom hon var sĂ„ fin i öppnorna gav jag upp dem rĂ€tt snabbt och testade lite förvĂ€nda galopper Ă„t bĂ€gge hĂ„ll för första gĂ„ngen. Och ja, det gjorde hon ju som att hon aldrig gjort annat. Fina, fina Flugan. Hon börjar bli sĂ„ stark och balanserad och det kĂ€nns tydligare och tydligare att det Ă€r jag och mina begrĂ€nsade kunskaper som sĂ€tter grĂ€nserna. Dessutom tycker jag mig kĂ€nna att hennes inre stress ligger lĂ€ngre och lĂ€ngre bort. NĂ€r jag ber om saker nu sĂ„ Ă€r hennes första instinkt att försöka förstĂ„ och göra rĂ€tt, snarare Ă€n att gĂ„ i försvar och skrika "nejnejnejnejnejnejnej!!!" med allt hon har. Det gör mig glad.  Hon Ă€r magisk ♄ 

(null)

LĂ€mnade stallet alldeles endorfinstinn strax innan 22 och nu ska jag försöka sova trots att hjĂ€rnan Ă€r pĂ„ smĂ„ moln fortfarandeâŁïž  Har bara plugg hemifrĂ„n imorgon sĂ„ jag tĂ€nker mig en liten sovmorgon faktiskt. 

Nattinatt friendos 🌙

Mariam:

Som alltid med ny kunskap Àr man i en fas i början nÀr det kÀnns omöjligt att kunna/förstÄ allt...men sedan hÀnder det! Man ser först nÄgra pusselbitar, sedan delar av pusslet och utan att man förstÄr nÀr det hÀnde sÄ har man hela bilden framför sig.
Och varje gÄng sÄ har man svÄrt att sÀtta fingret pÄ nÀr det skedde.
Eller som i svampskogen; inga trattisar (trots att du vet hur de ser ut)...tills du sett den första...dÄ nÀr fullt av dom helt plötsligt: )

Kommentera inlÀgget hÀr: