Workin', workin'

Goddagens! 
Kikar (liksom er) in hÀr med jÀmna mellanrum och förundras över att ni fortfarande Àr nÄgra hundra hÀr inne varje dag. Fantastiskt! Det hÀnder ju inte sÄ mycket i mitt liv för tillfÀllet, Àven om vardagen kÀnns helt sjukt kaotisk och stressig, haha.. Jonglerar lite med arbetsuppgifterna denna vecka och nÀsta innan jag fÄr koncenterar mig pÄ 100% jobb pÄ myndigheten. v. 22 bjuder i arbetsvÀg pÄ:
  • 4 examinationer
  • InlĂ€mning av masteruppsats
  • HandlĂ€ggning av utpressningsĂ€rende
Utöver arbetsrelaterade Àrenden ska jag hinna med 6 st trÀningspass, en liten roadtrip i helgen och invigning av vÄra vÀnners uterum med grillkvÀll. Mysigt! 
 
Men jag mĂ„ste sĂ€ga det. Jag KLÄTTRAR PÅ VÄGGARNA hĂ€r hemma. Är trots 200% plugg och 100% jobb konstant rastlös, irriterad och uttrĂ„kad pĂ„ samma gĂ„ng (stackars Sebbe....). Har ingenting att sĂ€tta tĂ€nderna i. Ingenting att pyssla med. Inget att ge utlopp för kreativitet pĂ„ förutom mĂ„lningen som i och för sig fyller en stor plats i det kreativa tomrum som rĂ„der i mitt liv just nu men det Ă€r.. hur ska jag sĂ€ga.. lite tamt. Jag vill betsa, hamra, sĂ„ga, mĂ„la vĂ€ggar, skruva, möblera, pyssla och se nĂ„gonting vĂ€xa fram pĂ„ ett helt annat sĂ€tt Ă€n vad fĂ€rger pĂ„ ett papper kan göra.
NÄvÀl. Tids nog. 
 
Om inte annat fÄr jag köpa mig en kolonilott dÀr jag kan bosÀtta mig pÄ helgerna, eller nÄt... KÀnner mig som ett djur i bur. 
Och pĂ„ tal om djur sĂ„ mĂ„r mitt lilla tandlösa djur Tisse oförskĂ€mt bra efter sin operation och hĂ€rjar runt som en pĂ„nyttfödd liten ekorre hĂ€r hemma. SĂ„ kul att se henne sĂ„ glad. VĂ€rt alla pengar jag Ă€ger och har ❀
 
 
Hoppas ni fÄr en fin sommarvecka iallafall kompisar! SkÄne stoltserar med 23 grader i skuggan idag och jag ska sitta inne med plugg och tentor hela dagen. Gott sÄ! 
Ciaoooo