The end of an era

Jaha hörrni. Spiken i kistan, typ. Bestämde mig slutligen idag för att sälja min fantastiska Bruno. Har hängt ihop med Bruno som märke sedan 2012 och med den här kompanjonen sedan 2017. Dock fått alldeles för få ridtimmar i den eftersom hästarna skadade, såldes, blev oridbara osv. Men den är iallafall till salu nu. Jag blir lite ledsen varje gång jag går förbi garderoben där den legat, varsamt inkilad mellan en massa annat som hör hemma i förråd. Saker som inte används men som inte riktigt glömts bort än. Tycker det är dags att den får en kompis som använder den. 
 
Den är 17" med normala kåpor, uppbyggda paneler för stötdämpning och utskuren runt manken för att låta hästarna röra bogbladen bättre. Gjort alla valen i samråd med en vän till mig som utan tvekan är duktigare på sadlar än de flesta sadelutprovare jag mött, och den har sedermera legat som en smäck på allting utom hästar med bred rygg á la tunna. 
Nypriset är 47 650;- plus stigläder 1700;-. Säljer den för 33 000;-, 3400;- inkl.. Freejump gold metallic stigbyglar (nypris 2899;-).
 
Usch. Blir lite ledsen av att sälja den också. Världens bästa Bruno, det gör lite ont att skiljas ifrån kära ägodelar som det sitter mycket minnen i. Pyrlnördens hjärta värker lite nu. Men iallafall. Känner ni nån som känner nån eller så, så ja.. You know the drill.
 
 
 
 
Evelina:

Det är verkligen deppigt att skiljas från sin sadel. Kan ej förklara varför men jag blir också irrationellt ledsen av att skicka iväg mina små läderbitar när vi är klara med varann, haha.

Kattis :

Vet hur det är med utrustning... otroligt svårt att skiljas. Men på tal om helt annat.. satt och tittade igenom dina gamla vloggar på Youtube.. kan du inte dra igång det igen? Förstår om du inte har tid och motivation utan häst men hade varit kul att bara se typ katter, pyssel hemma och annat du hittar på ☺

Svar: Nej men vad roligt att du tycker det! Får fundera på det, mest att det är svårt utan någon som kan hålla i kameran 😅
Danai

Daniela :

Jag känner verkligen igen den där känslan till ens sadel, jag köpte min alldeles första egna sadel för några månader sen, och fast den bara kostade 1500kr, behöver stoppas om och har sprickor i sätet pga vanvård (😂) av förra ägaren så älskar jag den nåt ofantligt 🥰 efter några lager med paraffinolja var den nästan som ny 😍

Kommentera inlägget här: