Livstecken

Goddag kompisar. 
Den hÀr veckan har fram tills fredag kÀnts tillrÀckligt mastig nog för 2-3 veckor, minst. SÄ kom helgen och den Àr över i en handvÀndning. Ja, ni vet nog kÀnslan. Hade kunnat ligga kvar i sÀngen halva dagen men en rimlig sovmorgon fÄr rÀcka innan jag nu ska sÀtta tÀnderna i lite plugg. Och med lite menar jag högar och Äterigen högar av kurslitteratur, artiklar, frÄgestÀllningar och ett ihÀrdigt grÀvande efter motivation och kreativitet. Jag har allvarligt ifrÄgasatt mitt val av yrke denna vecka nÀr jag fÄtt se schemat vi har framför oss, men vad Àr vÀl dedikation utan lite tvivel? Ett mÄl utan nÄgra gupp (berg) att ta sig förbi pÄ vÀgen? 
 
Suck.
 
GrÀver ner mi i litteratur nu i nÄgra timmar innan det Àr time för mig att ta mig till gymmet. Haft svÄrt att fÄ igÄng kroppen och vet inte riktigt hur jag vill lÀgga upp trÀningen nu nÀr skolan Àr mentalt vÀldigt pÄfrestande och jag Àr synnerligen orkeslös nÀr jag kommer hem om kvÀllarna. Blir nog ett Är av mitt-emellan-trÀning bara för att inte tappa allt för mycket medan jag bygger kondition. Eller nÄgot i den stilen. Det hinner nog Àndra sig ett antal gÄnger. 
Kanske beror min stundande melankoli ocksĂ„ pĂ„ att jag skeppade ivĂ€g min sadel för nĂ„gra dagar sedan. Det gjorde faktiskt lite ont i hjĂ€rtat att se den Ă„ka ivĂ€g, men Ă„ andra sidan sĂ„ Ă€r jag iallafall gladare om den anvĂ€nds Ă€n om den ska ligga hĂ€r hemma som en stĂ€ndig pĂ„m innelse om att jag pĂ„ nĂ„got sĂ€tt borde ta tag i hĂ€steriet. Men Ă€ndĂ„. Det mĂ„ bara vara en lĂ€derbit men just den hĂ€r var min lĂ€derbit. De sista delarna av hĂ€stlivet har begett sig ivĂ€g och sĂ„hĂ€r hĂ€stlös har jag nog inte varit sedan Ă„ret innan vi flyttade till Sverige dĂ„ jag ju faktiskt inte hade nĂ„gon hĂ€st. Det var 2002. Året innan jag fick min första ponny och min första StĂŒbben-sadel. Den gjorde inte sĂ€rskilt ont att skiljas frĂ„n, haha. 
 
Men vet ni? Imorgon fÄr vi iallafall ut vÄra uniformer. Bara det Àr förmodligen en kick nog för att skjutsa mig igenom denna ödestermin. 
 
Och sĂ„ fick jag fantastiska unicorn-naglar i fredags. Äntligen hittat en magiker till nagelterapeut. Fram tills nĂ„gon sĂ€ger till mig att mina naglar Ă€r direkt olĂ€mpliga för att bedriva polisarbete sĂ„ öser jag pĂ„ med sĂ„ mycket glitter och flickighet ja kan. SĂ„ det sĂ„ 😉
 
Hoppas ni haft en fin helg och hunnit vila upp er peeps. Ciao
 
 
 
Isabelle:

Jag gissar pĂ„ att du gĂ„r- eller ska börja termin 2? Jag Ă€r inte polis, men min sambo Ă€r. Det var nog den tuffaste tiden för honom rent mentalt under hela sin yrkerskarriĂ€r. Tror vi höll pĂ„ att göra slut minst 3 gĂ„nger under termin 2, han var som ett spöke av sitt forna jag och jag i min tur höll pĂ„ att bli galen av att dela hem med en melankolisk potatis (sĂ„ kĂ€ndes det faktiskt, i all Ă€rlighet). Men jag kan bara sĂ€ga till dig, KÄMPA! Det blir bĂ€ttre. Min sambo sĂ€ger att termin 3 Ă€r en dans jĂ€mfört med 2an. SĂ„ det finns ett ljus i tunneln.

Slutligen,
Tack för du vÀljer det yrket du gör, vi pÄ andra sidan linjen behöver er, lÀngtar efter er och uppskattar alla uppoffringar ni gör för det stora hela.
lycka till er alla polisstuderande, du och ni behövs <3Svar: StĂ€mmer! Hört frĂ„n flera hĂ„ll att T2 Ă€r tufft. Bara att bita ihop, det kĂ€nns Ă€ndĂ„ lite skönt att jag inte ensam om att kĂ€nna att denna termin blir tuff. Hoppas Sebbe stĂ„r ut bara, haha 😂

Tack snĂ€lla för dina fina ord, de vĂ€rmer! ❀
Danai

evelina:

Wow vad sjukt att du fÄr en uniform nu. Kör hÄrt!

Kommentera inlÀgget hÀr: