UrskÄlade hÀstar och rasistiska övningar

GodkvÀll! 
Denna torsdag har jag spenderat i skolan med övningar som syftade till att fÄ oss att bÄde förstÄ och uppleva rasism, sexism och utanförskap. Faktiskt vettiga övningar, tycker det Àr spÀnnande att vi utsÀtts för sÄ himla mÄnga olika prövningar. Vissa av dem Àr ju vÀldigt specifika för polisyrket medan vissa (som denna) kÀnns rimlig för vilket yrke som helst att prova pÄ. Blir överlag lite kritisk till hur lite praktik det Àr pÄ akademiska utbildningar idag. 
 
NĂ„vĂ€l. Idag jobbade jag och Flugan pĂ„ att fĂ„ igenom böjningen i hela kroppen. Hade lite svĂ„rt med det  nĂ€r jag jobbade bommar i förrgĂ„r. Hon spjrĂ€nade meot och lev rak och lite platt i galoppen. Nu nĂ€r jag har koll pĂ„ bogarna Ă€r nĂ€sta steg att bli rakare med bibehĂ„llet tryck pĂ„ raka spĂ„r och böja igenom bĂ€ttre pĂ„ böjda spĂ„r. Mer av allt, helt enkelt 😂 Idag började vi med de böjda spĂ„ren iallafall och Flugan gjorde det sĂ„ himla bra! LĂ€ngde mina lĂ€der 3 hĂ„l och det rĂ€ckte för att det hĂ€r kylskĂ„pet till ryttare skulle hamna helt ur balans kan jag lova, haha! Men det var en bra hjĂ€lp för att kunna hĂ„lla om henne med hela benen och inte bara ge hjĂ€lpen och sedan slĂ€ppa. VĂ€ldigt nöjd med hur bra det funkade faktiskt, Ă€ven om jag har lite att jobba med nĂ€r det kommer till min sits 😅
 
Pivon Ă€r ett sĂ„ MAGISKT redskap för att kunan kolla pĂ„ sĂ„dant hĂ€r! Jag tyckte nĂ€mligen vĂ€nstergaloppen kĂ€ndes sĂ„Ă„Ă„ mycket enklare och bĂ€ttre, men nĂ€r jag nu tittar ser jag att hon Ă€r bra mycket plattare Ă„t det hĂ„llet 😅 I höger fick jag kĂ€mpa som attan, men fick ocksĂ„ ur henne en betydligt trevligare galopp som resultat.. Lite irriterande att jag inte drev igenom det lika vĂ€l Ă„t vĂ€nster nĂ€r jag Ă€ndĂ„ hade möjligheten đŸ˜€ NĂ„vĂ€l, himla roligt att det gick att trycka och forma henne runt innerskĂ€nkeln sĂ„ mycket utan att hon rann ivĂ€g utĂ„t med hĂ€ngande ytterbog Ă„t nĂ„got hĂ„ll! Det Ă€r ett riktigt stort steg i rĂ€tt riktning! Kommer jobba med att hitta denna galopp precis varenda pass framöver sĂ„ att vi bĂ„da kan bli starka i den och sĂ„ smĂ„ningom hitta den i hoppningen. Riktigt, riktigt go kĂ€nsla att hon nu tar jĂ€mnt stöd i handen och suger pĂ„ bettet och att man kommer till ordentligt ridning, liksom. 
 
Imorgon Äker vi ivÀg och smÄhoppar lite! 
 
Ber om ursĂ€kt för att det bblir sĂ„ mycket runt, runt, runt pĂ„ filmen. Otroligt trĂ„kigt att titta pĂ„ inser jag, men Ă€r samtidigt för lat för att korta ner och ladda upp pĂ„ nytt 😅 UngefĂ€r halvvĂ€gs in byter jag Ă„tminstone varv, haha! 
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: