Något att se fram emot

Hola! 
Yours truly är ledig från skolan idag och har faktiskt två riktigt lugna veckor nu innan jul. En examination i taktik på onsdag och någon inlämning kvar och sen är det jul 😍 Har pyntat allting hemma och packat in alla julklappar. Nu återstår bara alla rim!
 
Jag hade tänkt att Flugan skulle få det lite lugnare runt jul och nyår och sedan komma igång igen efter nyår, men har lagt om planen nu och ger henne 2-3 dagars helvila medan vi är uppe i Dalarna och sen får hon fortsätta knega på i någon vecka till. Den 4:e januari har vi nämligen bokat in träning för Henrik Ankarcrona och då behöver hon ju vara helt igång! SÅÅÅÅ roligt, ser enormt mycket fram emot att få komma ut på en riktig träning och få lite hjälp och feedback utöver att se och analysera mig själv varje dag. Riktigt, riktigt kul. Jag och en bekant delar på tiden och samkör det med att det är öppen bana i Lund, så vi får Henriks hjälp på en tävlingsbana liksom. Tror det blir hur bra som helst! 
 
 
Igår var Flugan lite stel och motsträvig och jag vet faktiskt inte om det berodde på träningsvärk eller något annat. Vi ska iallafall iväg och hoppa lite småhinder imorgon och sedan iväg på öppen bana på lördag, så idag blir det nog bara lite lättare trimpass för att känna igenom och lossa henne i sidorna. Lite lugnare lösgörande pass och uteritter resten av veckan tänker jag mig, så hon är fit for fight för lite hoppning sen. 
Kommentera inlägget här: