Hej hopp i galopp

Godmorgon! 
Vet att det ekar lite tomt här. Har lite ågren för hur jag ska göra med voiceovers, haha! Jag får ju en massa filmmaterial varje gång jag rider i paddocken/ridhuset nu och det är ju superkul! Det går snabbbt att ladda upp det på instagram och skriva en förklaring till. Har funderat lite på detta med voiceovers och vill gärna lyckas göra det men vet inte hur jag ska få tiden och ron att slå mig ner och klippa ihop allting och lägga på röst mm. Har gjort några klipp på prov för flera år sedan, men det är ju en pina att lyssna igenom dem och höra sin egen stämma snacka en massa goja, haha! 😂 Men hur som helst, om jag ska göra voiceovers så kommer klippen inte att komma ut samma dag som de filmas utan ett par, tre dagar efteråt. Är det värt det för att få voiceover eller är det bättre att ladda upp klippet i anslutning till att ridpasset genomförts? DET är frågan! 
 
  (null)

 
Flugan har varit tokfin hela veckan. Igår red vi ut en timme eller så med mycket galopp och direkt när jag släpper fokus fårn bogarna så landar hon på höger fram igen, den lilla maran. Idag blir det därför återigen disciplinerat arbete i paddocken eller i ridhuset bebroende på när jag kommer hem från skolan. Vi har någon slags övning med fokus på dilemman och konflikter och det är oklart riktigt vad den handlar om och hur lång tid den tar 😂 
 
I tisdags hade vi förresten en förhörsövning och jag fick leka förhörsledare - SUPERKUL och det gick faktiskt över förväntan! Det är OTROLIGT svårt att hålla förhör tycker jag! Det är mycket som ska täckas in som man inte tänker på men som är enormt viktigt för att kunan driva en utredning. Svårt och roligt all at the same time. 
 
Ha en toppen torsdag peeps! Ciao 

Evelina:

Du behöver inte göra det på varje ridpass. Utan gör det när du känner att du hinner :) Ingen idé att stressa med det bara för att.

Anonym:

För min del skulle jag nog hellre fortsätta ha text och bara film. Skulle aldrig orka lyssna på någon på film även om iden är bra. Har försökt när andra gjort förut men nä. Läser hellre 😊

Svar: Jag är likadan som dig! Därför det känns lite extra motigt 😂
Danai

Tove:

Du kan väl ha voiceover emellanåt iallafall, men är inte ett måste varje gång såklart!☺️

Frida Franzon:

Voice-over är guld. Ridfilmer blir så mycket mer intressanta!

Kommentera inlägget här: