Första dejten med PIVO

Idag provade jag och Flugis PIVO under vÄrt pass i paddocken. Var superenkelt att sÀtta igÄng appen och stativet. Hade som sÄ mÄnga andra dagar en tanke om att lÀgga fokus pÄ ytterbogarna. Red pÄ Mitt mjuka Beris eftersomd et var ett tag sedan jag anvÀnde det nu. Och hon RATADE det verkligen idag. Hon gick och tuggade och tuggade och var riktigt upprörd, sÄ efter att ha travat fram nÄgra minuter sÄ gick jag in och bytte till mitt Bombers, och genast var hon mycket nöjdare. Point taken. 
 
Anyhow. Hon ligger fortfarande lite för mycket pĂ„ höger fram i vĂ€nstergaloppen, men vilken skillnad det blivit! Tycker det Ă€r vĂ€ldigt stor skillnad pĂ„ hur aktivt hennes högra bbakben Ă€r nu jĂ€mfört med för nĂ„gon mĂ„nad sedan, och det syns Ă€ven att hon spĂ„rar betydligt bĂ€ttre Ă€ven om hon Ă€nnu inte orkar vara helt rak.  I den förvĂ€nda högergaloppen har hon det som ni ser riktigt jobbigt och min kvalificerade gissning Ă€r att det beror pĂ„ att hon tvingas hĂ„lla in högerbogen och samtidigt spĂ„ra (dvs hon kan inte skjuta in vĂ€nster bbak mitt under kroppen och skjuta ifrĂ„n med det för dĂ„ trillar hon omkull). Än sĂ„ lĂ€nge fĂ„r jag dĂ€rför hĂ„lla henne ganska kraftigt utĂ„tstĂ€lld dĂ€r för att orka hĂ„lla i galoppen genom kurvorna. Men Ă€ndĂ„! Hur mĂ„nga gĂ„nger har vi gjort förvĂ€nd galopp - tre, max fyra?! 
 
I övrigt tycker jag att hon Ă€r fint in under sig större delen av tid. Det Ă€r ytterst sĂ€llan hennes bakben hamnar utanför ramen, vilket Ă€r en lyx utan dess like att jobba med 😍  Bytena börjar sitta bĂ€ttre och bĂ€ttre och rent allmĂ€nt kĂ€nns hon starkare och tryggare i sina uppgifter för varje gĂ„ng. SĂ„ duktig!
 
Pivon filmade SÅ himla bra! Se sjĂ€lva 😍 Var superenkel att starta och stoppa och sĂ„ himla smidig att ha med sig. Är verkligen toknöjd sĂ„hĂ€r efter första passet. LĂ„ngt, lĂ„ngt över förvĂ€ntan!
NÀsta utmaning blir ridhus och sedan att filma nÀr det stÄr lite hinder och grejer i vÀgen. Har inga större förhoppningar om att den ska klara av att följa oss dÄ, men vi fÄr se! MYCKET nöjd efter provkörningen iallafall! SÄ otroligt bra verktyg!!
 
 Tror kanske att jag rÄkade lÀgga in delar av samma klIpp 2 ggr... men ni fÄr leva med det, haha! 
Evelina:

Älskar detta! Jag Ă€r rĂ€tt dĂ„lig pĂ„ att förestĂ€lla mig allt i enbart text sĂ„ denna presenten frĂ„n Sebbe var perfekt haha. Men for real, riktigt kul att se och lĂ€sa dina tankar. Skapar en bĂ€ttre helhetsbild.

Svar: Vad kul att höra!!! Tror den blir ett suverĂ€nt verktyg bĂ„de för att visa hur jag menar och för att kunna se och analysera ordentligt 😄
Danai

Tove:

Vore kul om du Ă€ven ville lĂ€gga in voiceover i filmklippen!đŸ€©

Svar: Justja! Ja jag ska försöka ta mig tid att göra det till nÀsta gÄng!
Danai

Evelina Blomqvist:

Ja, voiceover!!!

Josse:
Vart har ni köpt Pivon?Kommentera inlÀgget hÀr: