Flyt, flyt, flyt

Godafton!
Idag har jag klarat av vÄr sista praktiska examination och dÀrmed Àr det bara ett enda seminarium kvar som vi ska klara av imorgon ochs edan Àr det bara en massa förelÀsningar kvar innan nyÄr. TyvÀrr har vi full rulle i mellandagarna. Jag hade tÀnkt mig nÄhra lediga veckor men det funkar inte riktigt sÄ i universitetsvÀrlden eftersom höstterminen löper Ànda till mitten pÄ januari. 
 
NÄvÀl! IgÄr var jag och Flugan och hoppade och trots att det stod en hel bana framme lÄg vi bara och rullade pÄ nÄgra fÄ hinder. Jag ska dit pÄ lördag igen och hoppa bana sÄ jag ville bara kÀnna pÄ flytet, jÀmnt stöd i bÀgge tyglar och att kunna fÄ med bogen i vÀndningarna. Gick relativt bra tycker jag! Hamnar fortfarande lite pÄ ytterbogen i svÀngarna och sÄ behöver jag lÀgga myyyycket fokus pÄ att hitta en stabilare sits. Men flytet fanns dÀr och jag börjar hitta tillbaka till hinderkÀnslan rÀtt sÄ bra nu faktiskt. Galoppen behöver mer tryck och uppförsbacke men hon Àr hÀrligt avspÀnd och börjar hitta en luftighet som inte alltid funnits dÀr. Baby steps! 
 
Avslutade med en smaloxer pÄ 1,30 som bara stod dÀr. Kunde inte lÄta bli... Ville bara styra mot den och se hur det kÀndes liksom. Tro det eller ej men det kÀndes som en söndagspromenad. Flugan Àr sÄ modig och försöker alltid sÄ helhjÀrtat sÄ jag litar fullstÀndigt pÄ henne och hon löser det sÄ bra, sÄ bra. Fina Flugis. 
 
 
Idag joggades Flugis lite och skrittade en lÄng vÀnda. KÀndes faktiskt inte alls stel trots att hon fick kÀmpa igÄr! 
Kommentera inlÀgget hÀr: