Feels

Sitter ensam hĂ€r hemma och vĂ€ntar mer eller mindre bara pĂ„ att det ska bli jul. Sebbe Ă€r inte hemma för han sitter i karantĂ€n dĂ„ flera pĂ„ hans jobb testat positivt för Corona. Jag vĂ€grar riskera min jul sĂ„ han fick sticka ivĂ€g nĂ„gra dagar 😅 

Jag har nog aldrig haft sĂ„ katastrofalt lite julkĂ€nsla som iĂ„r. Jag vet inte om det Ă€r Corona, bristen pĂ„ snö, antalet mil till familjen eller vad det Ă€r. Men kĂ€nner mig mest liten och totalt motivationslös. Har haft en riktig svacka senaste veckorna. Inget har kĂ€nts roligt, bara Flugan som lyckats slĂ€nga in lite motivation och glĂ€dje i livet. Riktigt dunkelgrĂ„tt. Men utan det trista ser man vĂ€l inte ljusglimtarna, för att vara riktig klyschig. 

Flugan, min flygmaskin ❀
(null)


NĂ„vĂ€l, skriver vidare pĂ„ mina rim och hoppas att julkĂ€nslan infinner sig nĂ€r jag styr kosan mot Dalarna pĂ„ onsdag. För ja, jag lĂ€ngtar verkligen till Dalarna. Även om det inte nödvĂ€ndigtvis kĂ€nns mer som hemma Ă€n SkĂ„ne sĂ„ Ă€r det svĂ„rt att komma undan att jag spenderat en betydande del av mitt liv dĂ€r uppe. 

Hoppas ni har en fin kvĂ€ll ❀
Anonym:

Jag hĂ„ller pĂ„ och ska ta be-körkort och behöver tips. Hur pluggade du teorin? Var det svĂ„rt? Och hur var uppkörningen och sĂ€kerhetskontrollen? 😄 Ă€lskar din blogg och har följt dig sen ponnyridning. Vore ocksĂ„ roligt med ett inlĂ€gg om alla ponnyer/hĂ€star du har haft innan Flugan.

Svar: Jag anvÀnde frÀmst appen man fick av körskolan. Tyckte inte det var svÄrt, jag löste den pÄ 1 vecka frÄn det att jag skrev in mig.
Det klurigaste var nog frÄgorna som stÀlls under sÀkerhetskontrollen (pÄskjutsbromsens verkan osv), men jag sÄg till att stÀlla mycket frÄgor under de tvÄ körlektionerna jag tog för att ha koll pÄ det mesta. Tog dem mest för att fÄ koll pÄ vad trafiknissarna som hÄller i proven kollar efter och det var det vÀrt tycker jag.

Kul att nÄgon hÀngt med sÄ lÀnge trots vÀldigt varierande kvalitet pÄ uppdateringen!
Danai

Lisbeth Svedberg:

Tack för svar, dÄ ska jag ocksÄ ta en eller tvÄ lektioner innan uppkörning. Bokade tid för teori och uppkörning hÀr i Falun nu och första tiden för teori var sista mars och uppkörning sista april. Suck, vill ju göra det nu pÄ en gÄng!

Anonym:

Tack för svar, dÄ ska jag ocksÄ ta en eller tvÄ lektioner innan uppkörning. Bokade tid för teori och uppkörning hÀr i Falun nu och första tiden för teori var sista mars och uppkörning sista april. Suck, vill ju göra det nu pÄ en gÄng!

Anonym:

Kan ha missat nÄgot men bor inte du ihop med sebbe mer?

Kommentera inlÀgget hÀr: