Trötter

Goddag! 
Det Ă€r trött dalmas som sitter och slĂ„r pĂ„ tangenterna idag. Hade en hel dag av examinationer igĂ„r (dock bara 2 examineringar, men Ă€ndock), och sedan spenderade jag kvĂ€llen i stallet. Nu Ă€r bĂ„de simtestet och körprovet genomfört och godkĂ€nt vilket innebĂ€r att jag bara har slĂ„ss-med-pepparspray-i-ögonen-test och orientering kvar innan den hĂ€r helvetesveckan Ă€r över. Helvetesvecka Ă€r dock kanske att ta i för jag har vĂ€ldigt, vĂ€ldigt roligt med mina klasskamrater varje dag. Förutom att jag höll pĂ„ att dö av andnöd under simtestet (testa simma allt vad ni orkar X antal lĂ€ngder pĂ„ tid och sedan dyka ner till botten och flytta runt KARBINHAKAR medan andningenfrekvensen liknar en hamster pĂ„ ecstasy sĂ„ ska ni fĂ„ kĂ€nna pĂ„ go panik!) sĂ„ har allting gĂ„tt relativt smĂ€rtfritt. Men jag Ă€r vĂ€ldigt, vĂ€ldigt trött. Sov 9h som en stock inatt och hade med lĂ€tthet kunnat ta en siesta nu. Som tur Ă€r har jag haft förmiddagen ledig och ska bara in och ha vapenlektion mellan 15-17. SĂ„ skönt! 
 
Flugan fick sig ett litet pass pĂ„ banan nu under förmiddagen och hon var lite vĂ€l seg idag, sĂ„ nĂ€sta ridpass fĂ„r vi nog plocka med oss ett litet dressyrspö. Stryker henne medhĂ„rs och gör allting sĂ„ enkelt och kravlöst som möjligt för henne i alla givna situationer för att slippa hennes stresshuvud och tycker att det kan göra grĂ€nsdragningen svĂ„r och lite jobbig, men jag vĂ€grar sitta och gnaaaaaga med skĂ€nkeln som en liten ridskoleunge skumpandes ombord pĂ„ en trött pensionĂ€r. 
Hur som haver sĂ„ Ă€r hon iallafall vĂ€rldens finaste hĂ€st och jag Ă€r glad för varje minut jag fĂ„r spendera i stallet med henne. Vi ska nog komma bra överens framöver, det Ă€r jag övertygad om. 
 
(null)
 
Nu ska jag göra mig iordning och bege mig till skolan för att hoppa i unformen och skjuta lite. Tjoho! Behövde en sĂ„dan hĂ€r bra, lugn dag mellan alla provmoment. 

Ha det fint kompisar! 
 
 
 
 


Anonym:

TrÀnade du nÄgot inför simtestet? Dyker ni ner frÄn vattnet eller kanten? Nyfiken hur det gÄr till

Svar: Inte ett dugg. Är rĂ€tt hemma i vatten och tycker simning Ă€r vĂ€ldigt trĂ„kigt, haha.
FĂ„r tyvĂ€rr inte berĂ€tta hur det gĂ„r till men Ă€r man normaltrĂ€nad som jag sĂ„ Ă€r det inga större bekymmer 😊
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: