Tech Stirrups

Ni brukar ha bra koll pĂ„ grejer, dear readers, sĂ„ nu undrar jag kort och gott om nĂ„gon av er anvĂ€nt Tech Stirrups stigbyglar? 

Jag köpte ett par nu nĂ€r Flugan skulle anlĂ€nda och har ridit i dem ett par gĂ„nger nu men Ă€r lite osĂ€ker pĂ„ vad jag tycker. Har ridit i Freejump tidigare och tycker dĂ€rför Tech kĂ€nns nĂ€stan för smala jĂ€mfört med freejumps som bĂ„de Ă€r breda och har en bred platta. Innan dess hade jag JIN som jag ÄLSKAR men vill helst ha sĂ€kerhetsstigbyglar... 
Tycker att Tech Ă€r betydligt snyggare Ă€n Freejump och dessutom sĂ€krare iom att utlösningsmekanismen inte riskerar att misslyckas pĂ„ samma sĂ€tt som Freejumps nĂ€r det vĂ€l gĂ€ller. 

Det Ă€r ju samma (ORIMLIGT dyra) prisklass pĂ„ dem, men vad sĂ€ger ni? Har nĂ„gon av er provat bĂ€gge? Vad Ă€r era spontana tankar? Help a girl out! 

(null)


(null)

Anonym:

Har ett par Flex on - Safe on stigbyglar. Mkt nöjd med dem đŸ’ȘđŸŒ

Sara:


Jag Àlskar Tech Stirrups stigbyglarna!! Jag tycker man fÄr bÀttre grepp i dem Àn i freejump stigbyglarna dÄ Tech Àr tyngre. Nej jag har inget negativt att sÀga om de, klart de bÀsta jag testat!

Svar: Kul att höra! Hoppas pÄ att vÀnja mig mid att de kÀnns sÄ smala, gillar dem verkligen i övrigt!
Danai

Lisa :

Har inte provat men Ă€r sugen pĂ„ dem eller Equiline safe rider S1, de verkar bredare i plattan đŸ€”

Svar: Ja, tyvĂ€rr Ă€r de dock hiskeligt fula enligt min mening, haha! Mest bara breda överallt 😅
Danai

Emelie:

Jag Àr vÀldigt nöjd med min Ophena stigbyglar, de har en helt öppen design sÄ nÄgot sÀkrare gÄr inte att hitta. De Àr magnetiska (man har ett par magnetiska sulor i stövlarna ocksÄ), breda och vinklade för optimal fotposition. Man tappar inte stigbyglarna med dem i första taget och fÄr bra stöd, avlastning och position med dem. Dessutom Àr de konstruerade sÄ att stiglÀdret ligger helt platt mot sadeln vilket motverkar skav / obehag. Snygga och stilrena Àr de ocksÄ! Utvecklade pÄ Chalmers.

Svar: Kul att höra att de Àr sÄ bra som de verkar - jag har inte provat men gillar ocksÄ dem! VÀldigt snygga och som sagt förmodligen det absolut sÀkraste alternativet. BÀsta magnetlösningen jag sett hittills helt klart!

Mitt problem med dessa Àr att jag rider i tre olika par skor/stövlar, sÄ jag kÀnner lite att jag inte riktigt orkar mecka med antingen köpa 2 par extra sulor eller att byta mellan de jag ska anvÀnda.

Plus att de mĂ€ssingsfĂ€rgade gĂ„r loss pĂ„ €800 😂
Danai

Emelie:

Ja, jag Àr vÀldigt nöjd med dem! Positivt överraskad över att de hjÀlper till sÄ mycket med fotens och skÀnkelns position. Jag Àr ocksÄ imponerad över magnetlösningen! De som har utvecklat dem har verkligen gjort ett ordentligt jobb med dem. Och att de Àr snygga dessutom Àr ju inte fel alls!

Haha, ja, jag förstÄr dig ;) Jag har fÄtt flytta sulorna en del mellan olika skor / stövlar, man vÀnjer sig, (fast lite irriterande Àr det kanske). Tror faktiskt att jag kommer att skaffa i alla fall ett par sulor till.

Jag har de silvriga, de Àr ju inte lika dyra som de guldiga men det Àr klart att de silvriga ocksÄ kostar en slant. Jag fick lite extra bra pris för jag bestÀllde mina innan de ens hade börjat tillverkas efter att ha sett dem pÄ GHS, det var ett lite intro erbjudande de hade dÄ, har inte riktigt koll pÄ vad de kostar nu, men tror de Àr ungefÀr i Freejumps prisklass (de silvriga alltsÄ).

Moa:

Jag har bara ridit ett fÄtal gÄnger i tech men de jag ridit i gnisslade som tusan... men vet inte hur lÀnge den personen haft sina heller sÄ :)
I övrigt gillade jag dem samt att de Àr super ur sÀkerhetsynpunkt.

Kommentera inlÀgget hÀr: