Change of plans

Skulle egentligen varit pÄ vÀg in till tÄgstationen nu men lite halsont sÀtter stopp för hela helgens bravader och jag blir kvar hemma i SkÄne. I vanlig ordning slÄr mina halsmandlar aldrig fel med nÀr de ska börja traggla, och i tider som dessa sÄ chansar man ju ogÀrna. SÄ. JÀvla. TrÄkigt. 
 
Vad som Àr mindre trÄkigt Àr vÀl att min transport blev sÄÄÄÄÄ fin inuti efter att jag tvÀttade och vaxade den igÄr. Medföljde en hel och en mjuk mellanvÀgg nÀr jag köpte den, men nÀr man kör en ensam hÀst mÄste jag nog sÀga att jag föredrar mjuk. Utan att kunna förklara varför sÄ tycker jag ofta de stÄr bÀttre dÄ, men fÄr helt enkelt se hur Flugis kÀnner. Den mjuka som följde med var dock inte anvÀnd pÄ bra lÀnge, sÄ den behövde fÄ sig en rejÀl uppfrÀschning.... Blev som förbytt efter en rejÀl skrubbing. Testade trailercamen ocksÄ och det fungerade hur bra som helst, sÄ nu Àr vi kittade och klara för att bege oss ivÀg. Första stopp blir tandlÀkaren om tvÄ veckor och sen Àr det mot oÀndligheten och vidare, (typ)! 
 
  (null)
 
(null)
 
 
(null)
 
(null)
 
Vet ni förresten om man kan polera bort resterna av den gamla dekalen som stÄr pÄ transporten pÄ nÄgot sÀtt? Stör mig egentligen inte men det borde ju rimligtvis gÄ att göra.
 
Anyway, hoppas ni fÄr en grym helg! SjÀlv ska jag spendera den med att stalla in Flow som gÄtt ute fram tills nu och kurera min satans halsjÀvel (ursÀkta min franska). Och sÄ ska jag börja plugga till BE-kort.
Ciao! 
 
 
Emelie:

Det finns speciella dekal borttagnings medel som löser upp limrester som gör det lÀtt att fÄ bort gamla dekaler / dekalrester. Finns pÄ typ Biltema och liknande, kommer tyvÀrr inte ihÄg exakt vilket mÀrke vi anvÀnde nÀr vi tog bort gamla dekaler men det fungerade vÀldigt bra i alla fall.

F:

Tror vi anvĂ€nde hĂ„rtork och att vĂ€rmen löste upp dekalen đŸ€”

Anna:

Om det inte sitter lim kvar frÄn dekalerna (ta bort först annars) sÄ kan man polera bort det, men man fÄr ha nÄgot grovt medel som rubbing tex, och maskin, och sen polera med vanligt vax efter det, gÀrna med maskin det ocksÄ. Man kan ocksÄ vÄtslipa det :)

Kommentera inlÀgget hÀr: