Late night Floflo

22.36 klev jag innanför dörren igĂ„r efter att ha spenderat en sen kvĂ€ll i stallet med min favorit. LĂ„ng dag i skolan följt av min tur att laga mat ledde till att jag inte kunde pallra mig ut till stallet förrĂ€n vid 20.30. KĂ€ndes dock inte alls bra att lĂ„ta henne vila utan vi tog en svĂ€ng i ridhuset trots att det egentligen var skritta ut-dag. KĂ€nde inte riktigt för att skritta ut i kompakt mörker - det finns nĂ€mligen ingen som helst belysning pĂ„ nĂ„gon av vĂ€garna runtomkring 😅 SĂ„ ridhuset fick det bli! Första gĂ„ngen jag "jobbar" henne tvĂ„ dagar pĂ„ rad vilket Ă€ndĂ„ kĂ€ndes som ett bra koncept baserat pĂ„ passet igĂ„r. Hon var avspĂ€nd, sökte sig sjĂ€lvmant (om Ă€n vĂ€ldigt försiktigt) till bettet och var enkel att stĂ€lla inĂ„t/utĂ„t i bĂ€gge varv. Ingen stress nĂ„gonstans. 

StĂ€mde av status pĂ„ galoppen genom att sĂ€tta mig ner och jobba inĂ„tstĂ€lld nĂ„got varv Ă„t bĂ„da hĂ„ll och Ă€n sĂ„ lĂ€nge behöver hon mer bjudning för att orka Ă„stadkomma nĂ„got som helst arbete dĂ€r. I dagslĂ€get kryper hon nĂ€stan ihop mer och mer ju mer jag driver.  Men det Ă€r bra att veta, sĂ„ nu jobbar jag pĂ„ helt utan krav i nĂ„gra veckor till och tĂ€nker att jag lĂ€gger mer och mer fokus pĂ„ galoppen och konditionsjobb. Hur perfekt att vi har en galoppbana 😍 

(null)

Idag Ă€r det 40 min skritt pĂ„ asfalt som gĂ€ller men först ska jag till skolan och beta av en vapenlektion mellan 08-10. DĂ€refter har jag en hel hög med grejer som ska göras utöver stallet och sedan ska jag tillbaka in till Malmö för en AW med min klass. Som bĂ€ddat för en kanonfredag 😎 Ha det fint kompisar! 
Kommentera inlÀgget hÀr: