Hot hot hot

Ännu en TOKVARM dag hĂ€r nere och imorse var jag faktiskt ute i stallet i hyfsad tid för att hinna rida innan det blev allt för hett ute. 08.39 klev vi ut pĂ„ ridbanan för ett litet pass och Flugan var i vanlig ordning duktig. Det absolut enda jag krĂ€ver av henne Ă€r liiiiite inĂ„tstĂ€llning pĂ„ böjda spĂ„r - i övrigt kollar jag bara av gas och broms med övergĂ„ngar lite dĂ„ och dĂ„ och kör lĂ„ngsidor, 20m volter och diagonaler. That’s it! Galoppen jobbar jag med att fĂ„ henne framĂ„t eftersom hon Ă€r lite loj sĂ„hĂ€r i början av igĂ„ngsĂ€ttningen och behöver hitta lite bjudning, sĂ„ rider bara i lĂ€tt sits och jobbar henne framĂ„t, iprincip. Och sen travar jag av nĂ„gra varv och avslutar med skritt lĂ€ngs med galoppbanan. 
BĂ€sta Flugan!  

(null)

Idag Ă€r min sista dag pĂ„ semestern och imorgon börjar sĂ„ledes skolan igen. Vi börjar tidigare i Ă„r för att ha tre veckors kontinuerliga examinationer pĂ„ alla praktiska moment som vi missade i vĂ„ras tack vare Corona. Det Ă€r med andra ord bara för er prestationsĂ„ngest-fyllda skribent att bita i det sura Ă€pplet och hĂ„lla huvudet kallt i veckorna tre nu innan termin 3 börjar och skolgĂ„ngen Ă„tergĂ„r till den vanliga blandningen av teori och praktik. 

Haft en riktigt bra semestervecka fĂ„r jag Ă€ndĂ„ sĂ€ga och Ă€r sĂ„ himla, himla glad att jag har en Fluga/Flow/Fruga (eller vad det nu blir) att Ă„ka ut till efter skolan framöver. Avgudar henne verkligen, vĂ€rldens finaste! đŸ˜ 

Maria:

Du kan kalla henne för Musca - det Àr fluga pÄ latin!

Kommentera inlÀgget hÀr: