Bettfunderingar

Har funderat lite fram och tillbaka över det hĂ€r med bett till Flugis. Jag har alltid kört med ganska standard bett (minns ni nĂ€r jag var 17 och argumenterade som ett argt bi för att ALLA hĂ€star kunde ridas pĂ„ trĂ€nsbett punkt slut?! Alla var jĂ€ttearga hahaha 😂), men nu Ă€r jag lite lost. 
 
Flugan vill ju gÀrna inte ta stöd pÄ bettet och nÀr hon vÀl gör det sÄ Àr stödet sÄ fjÀderlÀtt att minsta millimeter-rörelse riskerar att sabba alltihop. Ifs vÀldigt kul med en hÀst som inte lÀgger sig i handen, men lite tyngre stöd hade man ju ÀndÄ velat ha om ni förstÄr hur jag tÀnker. Mycket av det kommer sÀkert att ge sig nÀr jag börjar arbeta henne mer med högre krav pÄ samling och uppförsbacke, men jag kan inte lÄta bli att fundera lite över bett.
Hon gillar varken tredelade eller raka bett utan tvÄdelat Àr det som funkar. Jag hade annars tyckt att ett rakt bett Àr the shit pÄ en sÄdan hÀr hÀst och funderade pÄ Beris allra mjukaste raka gummibett, men efter mycket funderingar och efterforskningar har jag landat i att jag nog vill prova ett tvÄdelat sötmalmsbett frÄn Fager Bits med lÄsfunktion. Gillar Fager för att de Àr lÀtta och nÀtta, men har aldrig provat rida med ett. KÀnns som om sötmalm och lÄsfunktionen kan bli en bra kombo för att fÄ henne att suga mer pÄ betett och ta lite Àrligare stöd, men jag har i Àrlighetens namn ingen aning. FÄr prova och se, helt enkelt. 
Har ni nÄgra erfarenheter av nÄgot av Fagers bett? Dela mer Àn gÀrna med er!
 
 
 
Lisa :

Köpte ett frÄn Fager i somras och Àr fantastiskt nöjd. Fick rÄdgivning frÄn Fager och effekten de beskrev Àr 100 % den kÀnslan jag fick!

Svar: Men vad kul att lÀsa!!
Danai

Hanna:

AnvÀnder bara bett frÄn Fager nu, Àr helt frÀlst!! Har fÄtt hjÀlp av dem bÄde i Falsterbo och via mail/messenger - allt de beskriver stÀmmer till 100% men hur kÀnslan blir. Rekomenderar starkt!!!!

Svar: Vad roligt att lĂ€sa, glĂ€djer mig verkligen att höra. Har bestĂ€llt ett bett nu baserat pĂ„ det som stĂ„r i deras beskrivningar, men borde kanske ha hört av mig till dem för Ă€nnu bĂ€ttre rĂ„dgivning ocksĂ„ om de Ă€r sĂ„ hjĂ€lpsamma 😅 Ska bli spĂ€nnande att testa iallafall 😄
Danai

Anonym:

Man kan ju hyra Fagerbetten ocksÄ veckovis sÄ dÄ kan man ju verkligen testa dem ordentligt :)

Anonym:

Man kan ju hyra Fagerbetten ocksÄ veckovis sÄ dÄ kan man ju verkligen testa dem ordentligt :)

Anonym:

Jag har ett par pĂ„ min hĂ€st som inte ville ta stöd och kĂ€nner inte sĂ„ stor skillnad. Ingen wow effekt. Synd att hon inte gillar tredelade för jag köpte ett tredelat bett frĂ„n trust med lite rullar pĂ„ mittendelen och det blev enorm skillnad. Även ett tvĂ„delat gummibett ifrĂ„n nathe samt ett tvĂ„delat lĂ€derbett. Stor skillnad. Dem rekommenderar jag verkligen. :)

Svar: Intressant, tack för input!

OcksĂ„ hört mycket bra om framförallt lĂ€derbett. Funkar inte Fagerbettet sĂ„ ska jag nog testa ett sĂ„dant 😃
Danai

Anonym:

Jag har ett Bombers tvÄdelat med lockup funktion som funkat till mÄnga olika hÀstar, bland annat en vÀÀÀldigt kÀnslig hÀst som inte vill ta stöd alls. Bombers betten brukar man fÄ hyra ocksÄ :)

Svar: Tack för tipset! Bombers kör vÀl ocksÄ sötmalm sÄ det Àr nog snarlikt det jag bestÀllt frÄn Fager.
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: