Pangpang

Idag är en STOR DAG, mina kära, trogna läsare. IDAG har jag nämligen avfyrat ett skjutvapen för första gången i mitt liv!! Första skarpa skjutningen med andra ord och jag är helt SLUT nu efter att adrenalinet har gått ur kroppen och sedan krämade jag ur den sista lilla energin till 2h brottning. Och så en relativt tung redovisning i juridik på det. Jo tack, jag känner att jag lever. Men känner också att jag gjort mig välförtjänt av helg, fy fasen så gött att komma hem, slurpa i sig lite rester och somna i soffan vid 21, haha...  

Det var iallafall riktigt roligt (OCH RIKTIGT SVÅRT) att skjuta skarpt. Allting är så ovant och nytt så stressnivån är ju SKYHÖG på en person som mig och det smäller och far tomhylsor och är rena rama High Chaparral för mina nerver trots att vi alla står uppradade snyggt och prydligt på en linje, haha. ALDRIG har jag utmanat mig själv så mycket och så ofta som under den här utbildningen alltså. Men det är så BALLT att klara av det! Sällan varit så kontinuerligt pressad som nu, men den här skolan med sina fantastiska människor som både kollegor och lärare har faktiskt lyckats rasera barriär efter barriär i min komfortzon. Det är jag både stolt och glad över. Tack PHS för det. 

Hoppa ni får en toppenhelg iallafall kompisar. Vi har faktiskt inga som helst planer utom att Sebbe har handbollsmatch och så ska vi ha lite adventsfika med hans familj på söndag. Helt lagom. 

Ciao 

Bild från en tid då solen existerade. Kan ändå sakna den efter att inte ha sett skymten av den på 3-4 veckor... 
(null)