Returning

Hey gang.
Tack för alla era fina kommentarer. De har verkligen vĂ€rmt att lĂ€sa om hur ni uppfattar detta och att ni finns dĂ€r ute nĂ„gonstans och tar er tiden att skriva. Tack för det ♄
 
Men show must go on heter det ju och migrĂ€n till trots har jag varit pĂ„ jobbet och knegat övertid i dagarna tvĂ„ sedan jag sist kikade in hĂ€r. Vi har sĂ„ mycket att göra att vi omöjligt hinner pĂ„ en normal arbetsdag, pĂ„ gott och ont. Jag trivs i nulĂ€get med att fĂ„ ha tankarna pĂ„ annat hĂ„ll och lĂ€gga dem pĂ„ att jobba systematiskt. Mitt jobb Ă€r ganska kaotiskt och krĂ€ver att man Ă€r fullt nĂ€rvarande för att kunna hĂ„lla alla bollar igĂ„ng samtidigt utan att nĂ„got faller mellan stolarna, och i dagslĂ€get Ă€r det perfekt. Jag varken vill eller orkar tĂ€nka sĂ„ mycket pĂ„ andra saker för tillfĂ€llet. Efter jobbet försöker jag hinna med nĂ„gon slags trĂ€ning och sedan har jag Ă„kt hem och sovit. Helt död kl 21, haha.. 
 
Idag var första gĂ„ngen pĂ„ vĂ€ldigt lĂ€nge jag kĂ€nde mig stark pĂ„ gymmet. Av nĂ„gon anledning har trĂ€ningen den senaste tiden bara varit rent tvĂ„ngs- och rutinmĂ€ssig för att jag inte bara ska sitta helt still (eftersom jag inte ridit) och jag har bara försökt genomlida de ytterst fĂ„ pass jag fĂ„tt till. Men idag kĂ€ndes kroppen stark igen. Axlar stod pĂ„ schemat och det var tillochmed sĂ„ att jag tryckte in ett litet PB hĂ€r och var. Behöve den kĂ€nslan (och lite endorfiner) mer Ă€n nĂ„gonsin nu kĂ€nner jag, tack kroppen för det! 
 
 
Morgondagen för min del bestĂ„r av en halvdag pĂ„ jobbet och sedan ska jag via frisören till min mormor i VĂ€sterĂ„s för att spendera kvĂ€llen med mormis. Det dröjer inte lĂ€nge förrĂ€n sĂ„dana spontana utflykter kommer att vara svĂ„ra att fĂ„ till, sĂ„ jag njuter medan jag kan av dem. Dessutom ska vi under lördagen mĂ€ta mig och köpa tyg till en klĂ€nning som en familjevĂ€n ska sy till mig inför ett bröllop jag ska attenda i augusti. SÅ kul. Det ser jag mycket fram emot. 
 
I övrigt sĂ„ har min ros fĂ„tt sin första blomma. Jag planterade den som en liiiiten liten planta för tvĂ„ Ă„r sedan och nu Ă€r det fullt med knoppar pĂ„ den.. Jasminen blommar för fullt ocksĂ„, liksom en gammelros jag fick pĂ„ köpet nĂ€r jag flyttade hit. SmĂ„ lyckopiller i vardagen med hus. Inser för varje dag hur mycket jag kommer att sakna det hĂ€r.. Hoppas innerligt att polishögskolan och allt som hör SkĂ„ne till Ă€r vĂ€rt det. Å andra sidan - vad Ă€r vĂ€rt att göra uppoffringar för om inte sin framtid? 
 
 
Hoppas att ni har det fint dÀr ute, ciao.