Research needed

PUUUUH vilken daaag! Upp i ottan och ivÀg till skolan dÀr jag spenderade 2 timmar med diverse uppgifter och förberedelser inför 2h seminarium som jag skulle hÄlla i idag. Gick över förvÀntan ÀndÄ mÄste jag sÀga. Hem igen och mellanlandade pÄ gymmet en snabbis för bröst/triceps innan jag stressade ivÀg till stallet för att motionera Hummus i ridhuset. 
 
Hon var S P R I T T  S P R Å N G A N D E  G A L E N idag. Hon studsade, frustade, for, trippade och var ett allmĂ€nt hetsmongo, hahahaha. Ă…Ă„Ă„h Ă€lskar henne, vilket kioskmongo hon Ă€r ibland 😂 Första gĂ„ngen i ridhuset med andra dĂ€r och sĂ„ nĂ„gra vilodagar pĂ„ det, haha. OCH (!!!!) mĂ„nga timmar utan mat. AlltsĂ„ jag tror verkligen att det finns ett samband mellan hennes psycho-dagar och blodsockerfall. Eller ja, antingen blodsockerfall eller nĂ„gon annan typ av pĂ„verkan tack vare lĂ„ng tid utan matpĂ„fyllning, TĂ€nker att det skulle kunna vara obehag av magsyra eftersom hĂ€star tillverkar vĂ€ldigt mycket av den varan, och pĂ„ tom mage blir det ju ingen hit direkt. Idag red jag vid 19 och dĂ„ hade hon inte kĂ€kat sedan lunch, sĂ„ det Ă€r ju ett antal timmar. Sist hon betedde sig som ett psykfall red jag pĂ„ morgonen utan att hon fĂ„tt hö.. Intressant, faktiskt! Aldrig varit med om en hĂ€st som reagerat pĂ„ det hĂ€r viset tidigare, men det hĂ€r Ă€r den enda "röda trĂ„den" jag kan se som anledning. Eftersöker forskning om detta!! Haha! Har försökt googla runt lite men inte hittat nĂ„got riktigt konkret Ă€nnu.
 
Vill tillÀgga att hon absolut inte Àr arg eller visar obehag/smÀrta utan Àr bara typ sto-tvÀrt, allmÀnt vild och totalt ofokuserad. Interesting! Imorgon blir det förmodligen ett pass pÄ morgonen om jag inte blir inkallad pÄ jobb och dÄ ska hon fÄ ordentligt med mat innan sÄ fÄr vi se. Kör ett pass till i ridhuset för jÀnförbarhetens skull om inte annat. Tycker iallafall vÀldigt mycket om henne, mitt lilla krutpaket. Hon Àr helt klart inte enkel att fÄ i arbete, men ack sÄ rolig att sitta upp pÄ varje dag. Och det Àr ju ÀndÄ viktigast!