Kick it

Godafton kompisar! 
MĂ„ndagen avklarad med skola och allt dĂ€rtill. Idag började vi Ă€nnu en ny kurs vilket innebĂ€r att vi nu har inte mindre Ă€n 4 kurser som löper parallellt med varandra - gött! Tre av tentorna infaller dessutom inom en tiodagars period i januari. 
 
Anyhow. Det blir en spĂ€nnande vecka! Har börjat lĂ€gga in rörlighetstrĂ€ning i alla mina trĂ€ningspass samt ett helt rörlighetspass i veckan, vilket jag tror att jag kan ha tjatat om tidigare (Ă€r vĂ€ldigt stolt över det faktum att jag börjat ta den hĂ€r rörlighetsgrejen pĂ„ allvar, haha...). FörvĂ€ntar mig att börja kĂ€nna lite resultat av det i slutet av denna vecka. Framförallt Ă€t det bröstrygg, höft och baksida ben som jag stretchar eftersom det Ă€r dĂ€r jag upplever att jag Ă€r som stelast, och dessutom Ă€r det bra övningar för att förbĂ€ttra sin teknik i knĂ€böj och marklyft. Blir spĂ€nnande att se om det ger resultat!
 
  (null)
 
PĂ„ torsdag ska jag till en optiker och kolla min syn inför att eventuellt operera mina synfel och dĂ€rmed slippa glasögon och linser. Är bĂ„de sorgligt nĂ€rsynt och har brytningsfel, sĂ„ jag överlever verkligen inte utan mina linser. Vore helt fantastiskt att slippa dem för all framtid. Om nĂ„gon av er har nĂ„gon erfarenhet av att göra en laseroperation för att korrigera synen fĂ„r ni gĂ€rna dela med er! Är riktigt spĂ€nd pĂ„ att fĂ„ höra vad de har att erbjuda, men ocksĂ„ livrĂ€dd över att bli skuren i ögonen, haha.. 
 


Emma:

Huu vad jag tycker ögonoperationer lĂ„ter lĂ€skigt! SjĂ€lv behöver jag tack och lov inte men min sambo har funderat emellanĂ„t de senaste Ă„ren... Men avstĂ„tt pga att han tycker att Ă€ven om det blir bra "nu" sĂ„ vet man inte efter x antal Ă„r hur det blir. Inga erfarenheter hĂ€rifrĂ„n alltsĂ„, bara lite smĂ„rysningar nĂ€r jag tĂ€nker pĂ„ att skĂ€ra i ögonen 😬 Huuu... Men du fĂ„r gĂ€rna berĂ€tta mer om hur det gick efter besöket, om du vill!

Anonym:

Jag rekommenderar verkligen att kolla upp ICL istÀllet! Inget skÀrande och betydligt mindre risker och biverkningar, helt klart vÀrt att betala lite mer, man har bara ett par ögon!

Svar: Vad Ă€r ICL? 😃
Danai

Johanna :

Men hur kom du in med synfel? Har för mig att det Àr höga krav pÄ det? :P har inte ens vÄgar söka pga nÀrsynt haha

Svar: De accepterar en viss grad av synfel, testerna gör man utan linser â˜ș
Danai

Maria:

Hej! Jag Ă€r nyfiken pĂ„ hur det kĂ€nns so far att gĂ„ frĂ„n en rĂ€tt ”karriĂ€r-fokuserad” utbildning (PR lĂ„ter i mina öron som det men kan absolut ha fel :p) till en inom offentlig förvaltning? Har nĂ€mligen ocksĂ„ övergett mitt tidigare mkt individualistiskt inriktade yrkesval till ett i ”i samhĂ€llets tjĂ€nst”. SĂ„ jag tycker det Ă€r spĂ€nnande att höra hur andra upplever det! Oavsett politisk fĂ€rg o synsĂ€tt pĂ„ hur det offentliga ska skötas sĂ„ kĂ€nns det i alla fall meningsfullt att fĂ„ jobba för nĂ„t som fler kan ha glĂ€dje av Ă€n min chef/företaget o evt min plĂ„nbok, hehe.. polis lĂ€r ju vara en av de fĂ„ funktionerna som inte lĂ€ggs ut lĂ€ttvindigt pĂ„ entreprenad.

Har du btw funderat pÄ ridande polis..?

Kommentera inlÀgget hÀr: