Höjden av effektivitet

Goddag peeps!
helgen har gĂ„tt i ett och jag har fĂ„tt sĂ„Ă„Ă„ himla mycket gjort. Oljat altan, köpt sĂ€songens första blommor osv osv. Hunnit med sĂ„ jĂ€kla mycket och dĂ„ Ă€r jag som ni vet som nöjdast. Fullt ös frĂ„n morgon till kvĂ€ll och jag ÀÀÀlskar det. Huset ser sĂ„ fint ut nu nĂ€r bĂ„de altan och trĂ€dgĂ„rd fĂ„tt sig lite kĂ€rlek. Altanen ska dock oljas igen men fĂ„r invĂ€nta nĂ€sta omgĂ„ng med fint vĂ€der innan det blir av. 
Det gör sĂ„ mycket att bara plocka undan och Ă„ka nĂ„gon vĂ€nda till tippen. SĂ„ NÖJD verkligen. Dock bor mina smĂ„ vĂ€xter inomhus pĂ„ nĂ€tterna Ă€n sĂ„ lĂ€nge, det Ă€r lite kyligt för de stackarna utomhus. 

(null)

 
  
Höjden av produktivitet har jag Ă€ven varit denna morgon dĂ„ jag hunnit med en hel del innan tĂ„get bar ivĂ€g till Stockholm för plugg. Först pĂ„ agendan var stallet dĂ€r utslĂ€pp och ridning högrade. Har verkligen gĂ„tt back to basic med Humlis de senaste tvĂ„ dagarna dĂ„ jag ledsnat pĂ„ att inte fĂ„ till nĂ„gra harmoniska ridpass dĂ€r det kĂ€s om om vi samarbetar. GĂ„tt tillbaka till min gamla hederliga vĂ€n Ă„ttvolten i framförallt uppvĂ€rmigen och helt plötsligt Ă€r det en helt annan hĂ€st. Framförallt skrittjobb pĂ„ Ă„ttvolt med vĂ€xelvis höger/vĂ€ster/inĂ„t/utĂ„tstĂ€llning innan jag börjar trava verkar göra susen för att hon ska hĂ„lla sig avspĂ€nd och nöjd. Ytterligare en liten pusselbit pĂ„ plats med andra ord, haha. Det gĂ„r inte fort, men vi kommer nĂ„gonvart iallafall! 
 
 
 
Efter stallet Ă„kte jag en svĂ€ng till Ă„tervinningen för att slĂ€nga en massa skrĂ€p jag samlat ihop under helgen samt skĂ€nka bort en kartong klĂ€der och annat som jag rensat ut hemma. SĂ„ skööööönt att bli av med lite grejer, jag Ă€r en sĂ„dan HAMSTER, haha. 
Hann Ă€ven in pĂ„ gymmet en vĂ€nda för att damma av ett snabbt men relativt tungt bröstpass. Kroppen Ă€r ÄNTLIGEN med pĂ„ noterna hyfsat efter sjukdom osv. NĂ€r man trĂ€nar mĂ€rker man verkligen hur mycket det faktiskt tĂ€r pĂ„ kroppen att vara sjuk och hur lĂ„ng tid det tar tills den Ă€r fullt Ă„terstĂ€lld - betydligt lĂ€ngre Ă€n vad man tror!
 
FĂ€rdig var jag iallafall nĂ€r klockan slog 09.50 och jag kĂ€nner mig faktiskt som om jag utrĂ€ttat det jag behöver denna dag, haha. Men som sagt sĂ„ vĂ€ntar nĂ„gra timmars plugg innan jag fĂ„r landa hemma i soffan ikvĂ€ll. Varit ledig frĂ„n plugg i 10-12 dagar nu sĂ„ det Ă€r helt klart lite segt att komma igĂ„ng, haha.. 
 
Rock this monday ya'll, pusshaaaaj.