Another day another dime

Godafton! 
SĂ€ngdags för mig efter en lĂ„ng, produktiv dag. Datorn lĂ„g och vĂ€ntade pĂ„ sĂ€ngkanten sĂ„ jag tĂ€nkte bara kika in hĂ€r och sĂ€ga hej medan jag varvar ner det sista innan jag invöntar besök av John Blund.. Har haft en sĂ„dan dĂ€r dag dĂ„ jag klarat av en massa mĂ„sten. Bytt dĂ€ck (kötid 2h pĂ„ drop-in 🙃), kört en massa skrĂ€p till tippen, hĂ€mtat hö till Humlis och grejat med nya stallplatsen och hunnit med att avverka ett benpass. KĂ€nns verkligen vemodigt att flytta Humlan dĂ„ familjen Lindblom varit ett sĂ„ fantastiskt stöd under hela tiden jag stĂ„tt hos dem och verkligen har varit en klippa jag kunnat lita pĂ„ nĂ€r allting annat stormat. Underbart fin familj som stĂ€llt upp sĂ„ fint för mig och Hummus. SÅ tacksam!! 
 
AngĂ„ende gymmet sĂ„ var det smockat nĂ€r jag kom dit och kĂ€nde mest bara "blööööh" efter att ha rullat in tvĂ„ stycken 350-kilos höbalar och kroppen var lite som spaghetti. Körde dĂ€rför bara maskiner idag för att underlĂ€tta lite och genomförde iallafall ett godkĂ€nt pass med ett litet PB i den icke-sĂ„-prestigefyllda övningen vadpress. Men vad tusan, PB Ă€r ju PB 😉 

(null)

 
Nu tĂ€nker jag ta kvĂ€ller för idag. Med tvĂ„ katter uppkrupna pĂ„ bröstkorgen och regnet smattrande mot takfönstret kommer jag nog sova som en liten prinsessa. Imorgon ska jag Ă€gna mig Ă„t hemtenta hela dagen, tjoho. Natti!