Lugnet

Godafton! 
Det hĂ€r med att blogga sommartid Ă€r sannerligen ingen enkel match som ni mĂ€rker. Menmen, plötsligt sitter jag sysslolös och andan faller pĂ„, haha. Just för tillfĂ€llet Ă€r jag i G's lĂ€genhet i Linkan medan han jobbar natt. Jag gĂ„r och lĂ€gger mig snart efter att ha plöjt nĂ„gra avsnit av nya favvo-serien Peaky Blinders. Namnet gör att den lĂ„ter sjukt löjlig men den Ă€r grym! Rekommenderas. 
 
Idag har vi iallafall hunnit med ett axelpass inann Gurris skulle jobba och det gick finfint. Baksida axlar Ă€r dock en synnerligen svĂ„r rackare att fĂ„ kontakt med vill jag lova.. Glömde sĂ„klart filma dĂ„ vi i vanlig ordning hade lite tidspress, och jaghar i Ă€rlighetens namn inte en aning om vad en enda av övningarna vi gjorde idag heter förutom axelpress, haha.. TĂ€nker atti fortsĂ€ttningen försöker jag klippa ihop en liten film dĂ„ och dĂ„ med typ en liten flmsnutt frĂ„n varje övning sĂ„ att jag slipper krĂ„ngla med svengelska namn pĂ„ övningar som jag inte vet vad de heter egntligen och sĂ„ kan ni se hur den utförs ocksĂ„. Lite enklare att tala om vad man kan tĂ€nka pĂ„ osv dĂ„ ocksĂ„. 
 
I övrigt har jag inget sĂ€rskilt spĂ€nnande att komma med dessa dagar.. Jag Ă€r ledig, G jobbar en del och vi försöker hinna med sĂ„ mycket tid som möjligt ihop. Humlan tas om hand som den prinsessa hon Ă€r av familjen Lindblom och Hampestamps liv rullar pĂ„ nere i Holland dĂ€r han sakta men sĂ€kert blir stor och vuxen och stark. Livet "bara Ă€r" just nu och nog Ă€r det skönt att ha det sĂ„ Ă€ndĂ„..Efter den hĂ€r vĂ„ren och sommaren vill jag lova att kroppen och knoppen njuter i fulla drag av dagar som dessa. Utan mĂ„sten och krav och deadlines och Ă„ngest. NĂ„gonstans mellan sömnlösa nĂ€tter, tidspress, hjĂ€rtklappning, affĂ€rsmĂ„l och karriĂ€rtĂ€nk kom jag pĂ„ att livet omöjligt kan gĂ„ ut pĂ„ att göra saker för folk som inte uppskattar en. Att man inte mĂ„ste ett skit och att man Ă€r skyldig sig sjĂ€lv att stega ivĂ€g frĂ„n saker som inte fĂ„r en att mĂ„ bra. Och medan man knatar ivĂ€g frĂ„n skit man inte förtjĂ€nar kan man passa pĂ„ att förgylla tillvaron med naglar som dessa. Wow-faktorn = skyhög. 
 
 
  (null)