Last one

Godmorgon folks! 
Den sista, sista dagen på året är nu här och medan jag lite skyndsamt slänger i mig frukost tänkte jag bara checka in här och önska er ett fantastiskt gott nytt 2018. Bloggen har gått lite som en bergochdalbana detta år men jag känner verkligen att vi avslutar på topp här, ni och jag. 

Jag kan inte se på 2017 med annat än ett leende faktiskt. Började året med att få mitt första jobb efter examen och i februari köpte jag en liten mager häst som inte haft det så lätt i livet. Ingen hade ens brytt sig om att döpa henne. BayleeBee Legacy fick hon heta och nästan ett år senare så är hon snart redo att ridas igång på riktigt. 

(null)

Jag har genomfört en drömrenovering av en vindsvåning i Stockholm. Ett projekt som inte många har turen att få göra. Det var slitigt som fan, men ack så roligt. Det blev så bra, och jag lärde mig så mycket. Det möjliggjorde också köpet av mitt hus. MITT hus!!!! Som jag älskar mest av allt och som är ett hem jag längtar efter att komma hem till så fort jag åker därifrån. 

Under sensommaren och hösten har jag förändrat huset med nytt tak, lite utbyggnader, takfönster, kamin etc och det blir bara mysigare för varje förändring. 

(null)


Min ridning har förändrats enormt under detta år och jag har fått en helt ny syn på många saker tack vare vänner och bekanta som frikostigt delar med sig av sin kunskap och sina erfarenheter. Hampus genomförde sina första tävlingar och visar på en helt galen kapacitet som jag är fast besluten att bli duktig nog att ta reda på. Jag har skapat ett team runt mig och hästarna som jag litar på och som kommer att hjälpa mig nå dit jag vill nå. 

(null)

(null)

Sen har jag haft fantastiskt mycket roligt med vänner och familj genom diverse konserter och annat. Största och mest minnesvärda var helt klart Coldplay även om Håkan inte är långt efter. 

(null)

Jag har haft ups and downs precis som alla andra men när jag ser tillbaka på detta år så är det med ett stort smile. Man lär så länge man lever och är det något ord som får stå för 2017 så är det lärdom
   Sista dagen på året spenderar jag nu i Åre. Nyårssupé ikväll och en massa champagne på det. 

Tack för iår peeps! Ni är bäst. ❤️🎉❤️

Lina:

Hej
Undrar om allt detta som hänt med humlan påverkat din och Johannas relation? Vad tycker du om att hon har ridit på en häst som i dina ögon inte fungerat alls som den ska? Man tycker ändå att Johanna är kunnig och också borde kunnat sett/känt att något inte stod rätt till..?
Skulle bara va kul att veta! Du har gjort ett superbra jobb med henne!
Ha ett gott nytt år!

Svar: Hola!
Just Humlan har inte påverkat vår relation vill jag inte påstå. Johanna började ju rida Humlan när hon precis kommit upp i vikt osv och började rida henne med insikten om att hon var väldigt oriden, stel och dan i hela kroppen. Kan tänka mig att det gör att man har översikt med saker som man kanske inte har översikt med på en häst som är i full gång.

Alla har vi ju också olika referensramar och jag kan inte spekulera i vad hon kände eller inte kände. Oavsett hur jag tyckte och tänkte om Humlan när jag fick hem henne och under höstens gång så kanske J också känt något liknande men härlett det till en annan orsak än det jag uppfattar det som. Vi rider väldigt olika vilket säkert också spelar in på hur man uppfattar ojämnheter etc.
Jag vet att J har gjort det hon tyckte var bra för Humlan iallafall och att hon tyckte väldigt mycket om henne, vilket var välbehövligt för en stackars liten oälskad Humla när hon skulle börja sättas igång.❤️

Tack! Snart ska hon få visa vad hon går för på riktigt 😄 Gott nytt år!
Danai Doverholt

Anonym:

Hej! Tror du att du kommer försöka kvala Hampus till Falsterbo nästa år? ☺️

Svar: Väldigt osäker på det faktiskt. Vill främst etablera honom i 1,20-klasser men får den ridningen jag nu eftersträvar effekt så snart som jag hoppas och han känns redo så är det absolut ingen omöjlighet 😄
Danai Doverholt

mariam:

Gott Nytt År! Tack för allt du så frikostigt delar med dig av, ser fram emot DINA tankar om halvhalt.
Kram M

Svar: Gott Nytt År Mariam! Tack för att SU är världens bästa läsare 😘 Kram
Danai Doverholt

Kommentera inlägget här: