Last one

Godmorgon folks! 
Den sista, sista dagen på året är nu här och medan jag lite skyndsamt slänger i mig frukost tänkte jag bara checka in här och önska er ett fantastiskt gott nytt 2018. Bloggen har gått lite som en bergochdalbana detta år men jag känner verkligen att vi avslutar på topp här, ni och jag. 

Jag kan inte se på 2017 med annat än ett leende faktiskt. Började året med att få mitt första jobb efter examen och i februari köpte jag en liten mager häst som inte haft det så lätt i livet. Ingen hade ens brytt sig om att döpa henne. BayleeBee Legacy fick hon heta och nästan ett år senare så är hon snart redo att ridas igång på riktigt. 

(null)

Jag har genomfört en drömrenovering av en vindsvåning i Stockholm. Ett projekt som inte många har turen att få göra. Det var slitigt som fan, men ack så roligt. Det blev så bra, och jag lärde mig så mycket. Det möjliggjorde också köpet av mitt hus. MITT hus!!!! Som jag älskar mest av allt och som är ett hem jag längtar efter att komma hem till så fort jag åker därifrån. 

Under sensommaren och hösten har jag förändrat huset med nytt tak, lite utbyggnader, takfönster, kamin etc och det blir bara mysigare för varje förändring. 

(null)


Min ridning har förändrats enormt under detta år och jag har fått en helt ny syn på många saker tack vare vänner och bekanta som frikostigt delar med sig av sin kunskap och sina erfarenheter. Hampus genomförde sina första tävlingar och visar på en helt galen kapacitet som jag är fast besluten att bli duktig nog att ta reda på. Jag har skapat ett team runt mig och hästarna som jag litar på och som kommer att hjälpa mig nå dit jag vill nå. 

(null)

(null)

Sen har jag haft fantastiskt mycket roligt med vänner och familj genom diverse konserter och annat. Största och mest minnesvärda var helt klart Coldplay även om Håkan inte är långt efter. 

(null)

Jag har haft ups and downs precis som alla andra men när jag ser tillbaka på detta år så är det med ett stort smile. Man lär så länge man lever och är det något ord som får stå för 2017 så är det lärdom
   Sista dagen på året spenderar jag nu i Åre. Nyårssupé ikväll och en massa champagne på det. 

Tack för iår peeps! Ni är bäst. ❤️🎉❤️