Stugan

Ja, som ni sÀkert förstÄtt sÄ har jag och Anton numer en sommarstuga som vi gÀrna spenderar all vÄr lediga tid i. Den ligger ca 2,5 mil utanför Hedemora, som i sin tur ligger ca 2 mil frÄn Avesta dÀr jag har bott sedan vi flyttade hit frÄn Grekland.  Fantastiskt roligt att ha hittat en sÄdan liten pÀrla sÄ nÀra vÄra hemstÀder och dessutom i Dalarna. Jag Àlskar Dalarna men vill för allt i vÀrlden inte bo kvar i den lilla hÄlan Avesta. MÀnniskorna i smÄstÀder...  Finns dock en hel drös otroliga mÀnniskor ocksÄ, som det Àr skönt att inte hamna sÄ lÄngt bort ifrÄn.

Stugan Àr vÀl runt 100 kvm exklusive kÀllaren som Àr rÀtt sÄ stor och innehÄller garage, tvÀttstuga, kontor och pannrum. Utöver sjÀlva huset finns det gÀststuga, ett litet fristÄende garage utöver det i kÀllaren och en liten fiskebod.  Vi har en egen strand som ska fixas i vÄr med sand och Anton planerar Àven att involvera palmer i hela strandprojektet. Hur han ska fÄ dem att överleva vet jag inte men palmer vill han i alla fall prompt ha, hahaha.

Just nu fungerar den som tillflykt över helger och lÀngre ledigheter. Inte renodlad sommarstuga alltsÄ, vi Àr mer Àn gÀrna dÀr pÄ vintern ocksÄ. Det Àr sÄ fantastiskt mysigt pÄ alla vis, förr eller senare kommer jag att bosÀtta mig dÀr pÄ heltid tror jag, Àlskar det verkligen.

En liten tjuvtitt till fÄr ni ;) 

Nu Àr dessutom jacuzzin till altanen bestÀlld!! SÄ om ca 2 veckor sÄ kan vi förhoppningsvis sitta dÀr ute pÄ kvÀllarna och dricka champagne och sedan krypa ihop framför kaminen inne. Livet!!!! <333333