Pretty fly

Tjena tjena tjena tjena!! 
Nu håller bloggen igång minsann, om än med ack så ointressanta inlägg.. Men vet ni vad?? Idag kommer Johanna hem till Sverige, vilket betyder att Hampus relativt snart ska bli skånebo.. DET om något ska bli intressant! 
 
Idag har jag och Marcus strosat runt och shoppat samt varit uppe vid Parthenon och vandrat och kollat på ruiner. Han handlade sina sedvanliga Nikes och jag köpte ett par sommarskor. Och så har vi ätit gott såklart. Grekisk mat går inte att jämföra med något annat för att vara helt ärlig, haha.. 
 
 
 
 
Johanna:

Relationsexpert? 😉 Ex:et ställer ett ultimatum. Om jag säljer hästen tar han tillbaka mig. Är jag dum som väljer en häst över en pojkvän? Eller är jag dum som låter en kille styra över mitt liv och mina intressen? Har du några kloka råd att ge? Jag känner mig lite lätt bortkommen och förtvivlad.

Svar: Men usch vilken hemsk kille skulle jag vilja säga. Det är såklart lätt att säga när man inte är kär, men oavsett hur svårt det känns så skulle jag personligen valt hästen alla dagar i veckan. En pojkvän som man ska dela en framtid med ska man inte behöva göra sådana uppoffringar för, hästarna är en del av oss hästmänniskor på ett sätt som icke-hästkunniga kanske inte alltid förstår, men som de ändå måste försöka acceptera. Du är inte alls dum som funderar över det, men jag skulle aldrig vilja ha en partner som ställer sådana krav på mig.. Lycka till, kram <3
Danai Doverholt

Kommentera inlägget här: